Olen käyttänyt koko lauantain opiskellessani tätä hooteämällää pitkästä aikaa. Tämän pohjan pitäisi olla kevätpohja, mutta en raaskinut luopua jääkarhusta kuitenkaan. Löysin google-kuvahaulla tämmöisen jääkarhun, joka on tullut aamupesulta kanervien keskelle. Minusta se on valloittava kuva.

Tämä pohja ei ole mun ihan oma pohja vaan olen tehnyt sen vanhan pohjan kaavalla. Vanhan pohjan on tehnyt Kiki (tuon linkin takaa ei kylläkään enää löydy Kikiä!). Kiitos! Ja haluan kittää myös Elegiaa, jonka blogista löysin hienon ohjeen. Kiitos! Näillä eväillä sain tämän pohjani aikaiseksi. Pitää vielä tarkastella muista koneista sävyjä, koska värit näyttävät aina vähän erilaisilta eri näytöillä. Tuo jäänalle löytyi täältä. (Toivottavasti en joudu telkien taakse tekijänoikeuksien vuoksi). Taustakuva on Photobucketista.

Kaikenkaikkiaan tämä blogipohjan opettelu ja koodinäpertely oli erittäin terapeuttista puuhaa, sillä muuten olisin ostanut vaikka mitä ostosteeveestä tai olisin vain laiskotellut sohvalla :D