Ison firman etuihin kuuluu laaja virkistystarjonta. Kun siinä toiminnassa on vielä itse mukana, voi vaikuttaa tarjonnan laatuun ihmeellisen paljon. Meillä on ollut onni saada järjestää mukavan budjetin puitteissa monenlaista kivaa talon väelle edulliseen hintaan. Joskin virkistyksen järjestäminen työllistää pientä puuhaporukkaa aika tavalla ja työ pitää tehdä tietenkin normaalin työn lisäksi - oli aikaa tai ei. Toiminta on kuitenkin useimmiten palkitsevaa ja kannustaa jatkamaan, vaikka välillä tekisi mieli heittää hanskat tiskiin. Tänä vuonna yritämme markkinoida toimintaan niin että saisimme uutta verta porukkaan. Yllättävän vaikea on saada ihmisiä mukaan!

Omissa tiloissa voi liikata monella tavalla. Syviä vatsalihaksia puristellaan pilateksessa, hartiaseutuja voimistetaan kuntonyrkkeilyssä (kickboxing). On perusjumppaa, niska-selkäjumppaa ja voimajumppaa. Uusin villitys on rytmikäs bailatino. Aikaisemmin on ollut joogaa ja vatsatanssiakin. Ja jos ei jumpista välitä, voi painua kuntosalille äheltämään tai polskia läheisessä uimahallissa, johon saa uimalippuja edukkaaseen hintaan. On myös mahdollisuus päästä urheiluhierojan elvyttävään käsittelyyn. Kaikki järjestyy.

Kulttuuripuolella tarjoillaan teatteria, konsertteja ja oopperaa. Lisäksi teemme pari virkistysmatkaa vuodessa. Kerhojakin löytyy moneen makuun. On kudontaa, taidemaalausta, valokuvausta, kalastusta, elokuvaa, golfia, kulinaarista nautintoa ja näyttelemäänkin pääsee jos kaipaa niinku jännitystä elämään. Naisilla ja miehillä on tietenkin omat saunaseuransa. Kirjoja ja levyjä voi lainata omasta kirjastosta. Pari omaa orkesteriakin löytyy juhlia viihdyttämään.

Kaiken tämän lisäksi henkilöstöyhdistys järjestää jäsenilleen vaikka mitä sekä terveydenhuollon TYKY-toiminta järjestää hydrobickia ja muuta virkistävää. Puuh. tulee hiki jo näitä kaikkia listatessa.

Mullekin on langennut muutama tehtävä virkistäjänä. Vedän innolla valokuvakerhoa ja hoidan jengille uupumattomana tarmokkaasti teatteri- ja konserttielämyksiä. 

Virkistävää!

349759.jpg
Kuva: Flicr