Mulla on nyt sitten kolmet pikkujoulut edessä ja olen lupautunut niihin kaikkiin! Apua. On firman pikkujoulut, henkilökuntayhdistyksen kekkerit ja vielä osaston omat pippalot...huhheijjaa.

Yleensä talon pikkujoulut ovat hauskoja ja ihan noh viattomia juhlia...tai sitten minä en ikinä huomaa mitään todella kiinnostavaa! Kun talossa on vielä 70 - 80 % naisia niin senhän tietää, kenellä käy flaksi tanssilattialla. Tai no "flaksi ja flaksi". Miehet suorastaan joutuvat tanssimaan. Monet yrittävät epätoivoisesti paeta sinne sun tänne vaativilta juhladaameilta, mutta maastoutuminen ei auta. Heidät suorastaan raahataan parketille ja pyörähtely saman daamin kanssa kestää monta kipaletta kerrallaan. Sosiaalisimmat (ja hitaimmat) urhot "saavat" pyörähdellä pahimmillaan koko illan.

Talon joulujuhlien ohjelmatarjonnasta ovat osastot vuorollaan vastuussa. Onneksi tänä vuonna ei ole meidän osastomme vuoro. Olen joutunut esittämään mm. Ladyt lavalla Paula Koivuniemeä ja muitakin noloja esiintymisiä on plakkarissa. Tänä vuonna juhlateemana on Pikkujoululento, josta onkin tullut kiitettävästi infoa viime viikkojen aikana. Viimeksi tänään tuli ilmoitus valuutanvaihdosta. Valuuttana on tietenkin DrinkkiMarkka (DMK): 2 Euroa = 1 DrinkkiMarkka. Pitää siis miettiä montako DMK:ta tarvitsen lennolle...tietenkin syömme muhkean jouluaterian kaikkine herkkuineen. Oma orkesterimme soittaa koko illan. Nämä juhlat vietetään ruokalassamme ja sen lähiympäristössä.

Henkilökuntayhdistyksen kekkerit ovat myös iloinen coctail-tyylinen tapahtuma, jossa napostellaan pientä ja juodaan muutama lasillinen ja orkesteri soittaa koko illan. Osaston pippalot ovat tällä kertaa Hullussa Kukossa. Tiedossa taas ruokaa ja juomaa. Orkesteri ei tule sinne soittamaan.

Tosimiehekästä olisi jättää kaikki nämä pikkujoulut väliin, onneksi en ole mies :D

Iloista ja Valoisaa Pikkujouluaikaa kaikille!

272019.jpg
Kuva täältä