Herrasmies blogaaja Bu Jormanen toivotteli eilen illalla edellisen postaukseni kommenttiloorassa kauniisiin eroottisiin uniin. Voi kun olisikin uinunut sellaisissa L´amour avait passet lá -tunnelmissa. Ei auttanut edes tuo tuore kuvakulma tai juuri aloittamani eroottisen klassikon lukeminen. Ei. Unimaailmani oli kaikkea muuta kuin erotiikkaa. Käsittelin yön aikana parin päivän takaista ei-niin-kivaa tapahtumaa, joka on varmaan jäänyt alitajuntaan vaivaamaan. Eikä herätyskään ollut niitä eroottisimpia.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tiedättehän, että kärpäsillä on erilaisia tasoja niin kuin ihmisillä konsanaan. Kärpästen maailmassa on mm. tavallisia ikkunakärpäsiä, junttimaisia paskakärpäsiä, hyödyllisiä linnunruokakärpäsiä ja aitoja kukkakärpäsiä. Heillä kaikilla on tietty kärpäselämäntehtävä ja tavoite. Mutta kaikkein korkein ja arvostetuin asema kärpästen valtakunnassa on nousta Kamikaze-taitolentäjäksi. Siihen ei tavallinen ikkuna- tai paskakärpänenkään kykene. Taitolentäjän koulutus on pitkä ja kivinen. Se vaatii äärimmäistä rohkeutta ja kärpäspäisyyttä sekä ylisuurta röyhkeyttä. 

 

Kärpästen Kamikaze-taitolentokoulutuksen koulutuohjelmaan kuuluu kolme pääkategoriaa: Äänitekniikka, syöksylento ja tarkkuuslasku. Loppukokeessa erityistä huomioita kiinnitetään siihen, miten nopeasti löytyy esim. kohteen nenänreikä tai avoinna olevan suun reunamus. Erityisdiplomin saa jos osuu useita kertoja samaan paikkaan ja kohde sekoaa. Sitä vaan ihmettelen, miten kaksi sellaista &#%!:n taituria on kuitenkin läpäissyt kiitettävästi tämän sikarankan koulutuksen ja ne mestarit ovat TÄÄLLÄ, mun kodissani, hyppimässä MUN nenälläni!!! Ei ole mitään niin inhoittavaa kuin herätä Kamikaze-kärpäsen (tai kaksikon) iskuun. Se on NIIN raakaa. Siinä ne hierovat eturaajojaan yhteen naureskellen julmaa kärpäsen nauruaan. Toinen kaksikosta lähestyy jo äärimmilleen kehitetyllä äänitekniikallaan kohti sieraintani ja töksähtää juuri ja juuri siihen lähimaastoon. Ähäskutti, et osunut tällä kertaa.

 

Kymenen prosenttia minusta on muuttunut verenhimoiseksi kärpästenvihaajaksi, vaikka minähän olin se tyyppi joka ei tapa kärpästäkään. Kiusaus on suurempi kuin koskaan, mutta kuka nyt omaa naamaa läimäisisi; edes tappaakseen huippukoulutetun hyökkäyskärpäsen.

 

Ainoa pieni lohtu on, että en nähnyt juuri sen ensimmäisen ratkaisevan, herättävän iskun aikana eroottista unta!

 

816409.jpg

Kuva täältä