403663.jpg

On kaksi asiaa, jotka eivät ole leikin (Edittiä ti klo 11.25: Vitsi, kun tuo vitsi ei suostu näkymään!! se on aika hauska sarjakuva: Eeva haravoi siinä viikunanlehtiä myrtsi ilme naamallaan ja sanoo Aatamilleen; "Mä olen kyllä älyttömän kyllästynyt haravoimaan näitä sun alusvaatteitas!") asioita: kengät ja alusvaatteet! Ne ovat varmaankin vähän sama asia, kuin miehille autot ja kaikenmaailman ruuvit ja mutterit. No en minä tiedä. Mutta sen tiedän, että naisella ei ole koskaan liikaa kenkiä ja alusvaatteita!

Kävin perjantaina shoppaamassa niitä toisia vakavia asioita. Alusvaatteita.  Yleensä ostan monet kerralla, sillä aina ei ole aikaa ja kärsivällisyyttä sovitella liivejä ja alkkareita. Se on kuulkaas yllättävän rankkaa puuhaa. Tällä kertaa ostin Triumph-merkkisiä alusvaatteita. Kaksi kokonaisuutta:  (Katso Triumphin sivuilta -en saa linkattua kuvia suoraan: Miss Triumph: Miss Tiffany, toiset löytyy Viihdettä: postikortin eka ruskea alusasu-kortti). Ja vielä muutamat alkkarit päälle. 

403676.jpg Housumalleista pidän tällä hetkellä erityisesti hipstereistä, sillä ne ovat mukavat ja näyttävät hyviltä. Stringejä käytän vain kun asu vaatii huomaamattomat alushousut. Triumphilta olen yleensä aina löytänyt kivoja ja mulle sopivia alusvaatteita. Ne ovat vieläpä kohtuuhintaisia ja mielestäni varsin laadukkaitakin. Olen yrittänyt päästä Triumph-testaajaksi, mutta en ole vielä onnistunut. Triumphin sivuilla on hakemus, jolla voi ilmoittaa itsensä halukkaaksi testaajaksi.

Mielenkiintoisia alusvaateputiikkeja:

Hanky Panky: Unelmaputiikki varsinkin stringien ystäville. Löytyy mukavan tuntuisia stringejä kaikissa sateenkaaren väreissä!
Provea: Naisille ja miehille tyylikästä. Täältä voisi tilata tarjouksena tämän tai tämän. Ja topit myös.
Butique Lou Lou: Kauniita, naisellisia alusasuja ja korsetteja.
Funky Lady: Täältä löytyy moneen makuun laadukkaita alusasuja.
Feminelle: Muodokkaammallekin vartalolle.
Lady Net: Esittelyä jopa kotiin.
Lingerie: Erikoisempaa liivisysteemiä.
Lynoure: Täältä saa mittatilauksena ihania korsetteja!
Belle Modeste: Ja lisää upeita korsetteja
.

403658.jpg