Ennen nukkumaanmenos katson Frasierien jos jaksan, mutta Lostin katson varmasti. Kohta menen koiralenkille. Juuri äsken pelasin korttia ja hävisin komeasti. Sitä ennen söin tein ruokaa ja siivosin. Hiuksiani kehuttiin hississä. Työpäivän päätteeksi käväisin postissa hakemassa Hauikselle tilaamamani varusteet ja ruokatunnilla poltin muutaman kalorin kuntonyrkkeilyssä. Aamuyöstä näin värikkäitä seikkailu-unia, jotka muistin vielä junassa.

Eilen illalla olin aika naatti ja tunsin kuumeen nousevan. Minulta pyydettiin palvelusta ja lupasin auttaa. Työpäivän päätteeksi istuin auditoriossa katsomassa uusinta Pätmänniä, joka oli ihan mamo. Onneksi Ledgeri sentään pelasti tunnelman jokeroidessaan nerokkaasti. Sain kehuja vaatteistani. Istuin koko päivän kokouksissa ja palavereissa. Työpäivän alkajaisiksi hoidin puhelimessa erään asian.

Tiistai illan päätteeksi katsoin murhamysteerion, johon liittyi wanha lady:

 kurkkase

Sitä ennen eräs ihastuttava dokkari herätti paljon ajatuksia:

94-vuotias hotellinjohtaja Maja Nyblom työskentelee Palace-hotellissa Hultsfredissä Smoolannissa. Hän tekee varauksia, valmistaa aamiaista, petaa, pesee ikkunoita, maalaa ja nuohoaa. Hän sanoo ettei hanki apua, koska se kestää liian kauan.

Ruokatunnilla yritin ehtiä kuntosalille, mutta työkiireet estivät salille menon.  Tiistai oli ensimmäistä päivä minilomani jälkeen töissä. Heräsin aika kivuttomasti, mutta loikoilin kuitenkin liian pitkään sängyssä ja tuli kiire junalle.

Maanantaina jouduin pukeutumaan vasta illalla, kun lähdin koiralenkille metsään. Pesin jumpavaatteet. Luppoilin ja nautin lomapäivästäni. Hörpin jopa tunnnin pari kahvia aamulla.

Sunnuntaina tulin Virosta afromatkaltani. Siitä olenkin jo kirjoittanut.

Tämä oli 96 tunnin dementiatesti. Kyllä mä aika hyvin muistan, kun vähän pinnistelin :D