Pakkohan tästä on kirjoittaa. Ystävänpäiväni nimittäin huipentui James Bluntin konserttiin Hartwall Areenalla. Balladi-mestari hurmasi täysillä meikäläisen; musisoinnillaan, äänellään, olemuksellaan ja kauniilla englannin ääntämyksellään. Suorastaan vastustamaton pakkaus tämä herra Bluntti. 

Tässä pieni (ja melko huonolaatuinen) näytepala mahtavasta tunnelmasta, joka konsertissa oli. Jengi lauloi täysillä mukana ja hurrasi ja vihelsi. Luulen, että James saattoi hiukan yllättyä suomalaisten hurmoksesta. Mies osasi ottaa yleisönsä kiehtovalla tavalla; soittaessaan pianoa hän mm. katsoi joka puolelle ja huomioi meidät kuuntelijat. Tuntui, kuin hän olisi soittanut juuri Minulle. Ah se oli niin upeaa. Jossakin vaiheessa Bluntti jopa riehaantui ja juoksenteli pitkin lavaa. Sieltä täältä kuului naisten villejä "I love you James! -huutoja."  

Tuntuu jotenkin uskomattomalta, miten niinkin keveän näköisestä miehestä lähtee noin uskomattoman mahtava Ääni. James lauloi balladeitaan niin monella äänenvoimakkuudella että ihan huimasi. Monet Bluntin biisit ovat hiljaisia, rauhallisia. Niitä hän lauloi  kirkkaalla kauniilla äänellään hellästi, mutta osa biiseistä on myöskin monitasoisempia, kasvaen pikku hiljaa iloiseksi jylinäksi. Ja Bluntin ääni riitti tavattoman hyvin kaikissa.

Mulla oli loistava paikka permannolla 9. rivin päässä, käytävän reunalla. Kun Bluntti juoksi Areenan keskellä olevalle toiselle lavalle, ojensin käteni koskettaakseni Bluntin kättä. No osuin kyllä mieheen, mutta en käteen. Bluntti näet nosti kädet ylös ja mun käsi osuikin kainaloon. Tunsin hikisen Bluntin kainalon silkkipaidan läpi. Ah mikä tuntoaistimuksen napakymppi. Tämähän on hitto vie eka kerta kun olen saanut konkreettisen eroottisävytteisen kosketuksen oikeaan Staraan. (hehe)

James Blunt oli todellakin positiivinen yllätys. Tähän saakka olin vain "tykännyt" joistakin hänen biiseistään, mutta nyt olen ihan intopii Bluntti-fani. Siinä jätkässä oli hyvää energiaa! Jeah.

Vielä pieni pätkä Bluntin fiilistelystä Areenalla. (Hitto kun ei saa videoita täällä Vuodatuksessa näkyviin).

Bluntista on tehty pari hauskaa parodiaakin tästä You´re Beautiful-biisistä, joka taitaaa olla kaikkein tunnetuin Bluntti-balladi. Näytetään nyt nekin. Ne ovat kyllä kieltämättä hauskoja :D

Parodia1
Parodia2