Nyt jos koskaan kannattaisi aloittaa kuntosaliliikunta. Varsinkin naisten. Sillä jos Radio Rockin korporaatioon ja Ilta-Sanomiin on uskomista, on meille naisille ilouutinen: kuntosalilla voi saada orgasmin eli Coregasmin! Mikäs sen parempi motivaatio kuin kuntosaliorgasmit. Eikun jalkaprässiin nauttimaan.

No, minä olen käynyt salilla vuosikaudet (enemmän tai vähemmän aktiivisesti) ja voin tunnustaa avoimesti, että moista iloa en ole koskaan kokenut kuntosalilla enkä muuallakaan epätavallisissa olosuhteissa "vahingossa". En edes jalkaprässissä, vaikka se on kuulemma potentiaalisin laite coregasmi-nirvanan saavuttamiseen. 

No, kannattaa kuitenkin aloittaa kuntosaliharjoittelu. On siitä muutakin hyötyä. Salilla huhkimisesta ja liikunnasta yleensäkin saa mahtavia henkisiä ja pitkäaikaisia orgasmeja jos ei muuta. Maltan enää tuskin odottaa kun Marinen kanssa käymme läpi muutaman tehokkaan liikesarjan, tiettyjen paikkojen kohentamiseen. Marine on itse liikkuva malliesimerkki treenaamisen tehokkuudesta. Ja mä haluan samanlaisen takapuolen!

1241454202_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ps. kyllä miehenkin treenattu takapuoli voi olla uskomattoman upea taideteos..