Hii, ei toimi kommentointi ja koko Vuodatus-systeemi hidastaa...herää kaamea kysymys; olenko kaatanut näillä katse-kuvillani koko Blogistanian kumoon? Saa nähdä meneekö tämä postauskaan edes läpi. Jännää.

Viime viikolla kävin vähän shoppaamassa. Täältä ei ole ulos tulemista ilman että käteen jää pari kassia vaatteita tai kenkiä tai sekä että! Siksi en sinne kovin usein uskalla mennä. Tällä kertaa tuli ostettua hame, siihen sopiva lila pusero ja savunharmaat housut.

Kävin myös perjantaina kampaajalla. Vakiokampaamossani on ihana kampaaja, joka on mielestäni maailman paras hiustenmuotoilija! Nyt on taas uusi look päässä. Hiusten kasvatus jatkuu, mutta tyyliä kevennettiin hiukan. Sävy pysyy tummana. Kampaamossa sattui olemaan meikkaaja, joka esitteli Sisleyn meikkituotteita. Sain hiusten muotoilun lisäksi ilmaisen meikkauksen. Mikäs sen parempi sattuma, sillä samana iltana oli työkaverin läksiäisjuhlat. Sain siis todella kuninkaallisen käsittelyn ja illalla tunsin itseni hienoksi ladyksi, kehujakin kuulin. Sepä tuntui hyvältä.

Naisellista on olla joskus ihan turhamainen.  

268106.jpg
Kerro kerro kuvastin...