Löysin Bambilta tällaisen hauskan testin. Pitihän se heti tehdä, sillä minua kiinostaa tällaiset hassutukset. Mulle on muuten kerääntynyt nyt kolme meemi-haastetta. Tekaisen nekin tässä paikkoin. Että kohta pukkaa meemiä runsaasti.

Olit Nefertiti (ooh ja hih)

"Kauneus on sinun juttusi! Edellisessä elämässäsi olet voinut olla Nefertiti -   vaikutusvaltainen nainen Egyptin hovissa!

Nefertiti oli Egyptin kuningatar, ja faarao Amenhotep IV:n päävaimo. Hän oli myös faarao Tutankhamonin anoppi, mutta mistään hirvitysanopista ei tällä kertaa ollut kyse, ei hätää; Nefertitin nimikin tarkoittaa näet "kauneus on saapunut". Perhe oli ilmeisesti tälle naiselle tärkeä, ja hänestä onkin löydetty useita kohokuvia, joissa hänet kuvataan leikkimässä lastensa kanssa ja syleilemässä perhettään. Sinunkaan perhearvosi eivät siis ole tuulesta temmattuja.

Nefertiti nousi länsimaissa maailmanmaineeseen 1910, kun arkeologit löysivät upean häntä esittävän rintakuvan. häntä esittävä rintakuva löydettiin. Sitä pidetään edelleen pidetään edelleen yhtenä naiskauneuden suurena ihanteena. Ole siis ylpeä itsestäsi ja juuristasi  olet upea ja ainutlaatuinen!"

Kuinkas sattuikaan. Nefertiti on suosikki-historianhahmoni. Hänessä on paljon muutakin kuin kauneus ja aistillisuus. En pidä itseäni ollenkaan kauniina, mutta ainutlaatuisena kylläkin. Eli aika nappiin meni tämä hauska testi.

Kuka sinä olit edellisessä elämässäsi?

220235.jpg
Kuvasin Nefertitin joka suunnalta Egyptin matkallani. Tässä hänen kaunis profiilinsa.