Nyt on taas sellainen nahanluomis-kausi menossa. Olen tavallaan kuopassa ja möllötän siellä mörkönä ja vatvon omia juttuja. Mietin eräitä asioita oikein syvältä ja kaivan kuoppaa koko ajan syvemmäksi. Pohdin ja suren eräitä asioita. Tuomitsen itseäni ja osoitan sormella jokaista henkistä ja ruumiillista vajavaisuuttani. Kunnes kyllästyn ja vedän kokoontaitettavat tikapuut taskusta ja nousen kuopasta tuoreena ja raikkaana - Uutena. Kai.

Ja just kun pääsin kehumasta (kymmenen hyvää -meemi), että en ole juuri koskaan sairaana niin eiköhän joku ihme sitkeä pöpö iskenyt ja laittoi vatsani kärsimään ja kipristelemään. Ei tietenkään niin pahasti, ettenkö olisi voinut töihin raahautua. Muutama päivä on ollut pöhkö olo. En ole voinut edes juosta. Koiralenkillä olen vain kävellyt ja murissut itsekseni. Juuri kun pääsin juoksemisen makuun ja olin saanut nostettua vauhtia kivasti ja pidennettyä lenkkiä, niin tämmöinen takaisku yllättää. Höhhh.

Mutta nyt tuntuu taas normaalilta. Tänään olen pirteä ja innostunut. Siivoan ja lauleskelen!! Kaipa se tekee hyvää, että joskus tulee pöpö ja pysäyttää. Laittaa miettimään. Nyt odotan syksyn kirpeyttä ja raikkautta. Syksy on mun vuodenaika. Silloin herään henkiin. Loppukesä on jotenkin masentava ja valju. Syksyssä on munaa! Yeah.

Illalla menen Suomenlinnaan, kesäteatteriin katsomaan Tuntemattoman sotilaan. Se on hieno juttu. Lautalla Suokkiin ja imemään uutta teatterielämystä. Nämä Suomenlinnan kesätetteri-esitykset ovat olleet aina hyvin tehtyjä ja nautinnollisia. Viime kesänä Täällä Pohjantähden alla nyt Tuntematon sotilas. Molemmat rajuja ja vaikeita aiheita. Näytöksen jälkeen menen ehkä Panimoon oluelle. Mutta sen näkee sitten. Ensi viikolla menen ostamaan jonkun kauniin mekon tai puvun itselleni.

Mutta nyt lähden koirien kanssa juoksemaan. Aah. Juoksen varmaan kuin mielipuoli.

Tässä vielä muutama kuva ihmisistä, joita räpsin kolmen sepän patsaan juurelta. Olen kokeillut erilaisia rajauksia. Se muuttaa kuvan tunnelmaa yllättävän paljon. Nämä voisi myös konvertoida mustavalkoisiksi.

850567.jpg 

850568.jpg

850570.jpg

850569.jpg

850571.jpg

850572.jpg

Laitan loput huomenna. Kuvat rullaavat niin hitaasti tuolta kuvagalleriasta, että hermo ei kestä.