Simonelta otin haasteen vastaan keksiä kymmenen P-kirjaimella alkavaa asiaa, jotka ovat minulle tärkeitä. On monia muitakin tärkeitä, mutta nämä nyt tulivat mieleeni:

Ihailen Pablo Picasson ja monien muiden taiteiljoiden töitä. Monet suuret taiteilijat ovat saaneet ymmärrystä vasta kuolemansa jälkeen. Se on surullista.

The Piano on mielestäni yksi hienoimmista elokuvista. Elokuvat ovat intohimoni, varsinkin draamat, melodraamat ja Film Noirit. Käyn myös mielelläni teatterissa ja oopperassa.

Pohdin mielelläni asioita ja ilmiöitä. Joskus taidan olla aika hajamielinen juuri siksi, että mielessä pyörii niiiiin monia ihmeellisiä asioita. Olen ihan omissa maailmoissa.

Rakastan polkuja, puroja, puita ja kaikenlaisia metsän ihmeitä. Pienenä tyttönä kävelin usein metsissä äidin kanssa. Ne reissut ovat jääneet hyvin vahvasti mieleeni.

Pollet eli hevoset ovat kauniita, hienoja eläimiä. Joskus istun hevoseni vieressä jutellen äänettömästi. Sen kanssa unohtuu koko muu maailma. Eläimet rauhoittavat.

Positiivinen elämänasenne on auttanut monessa vaikeassa tilanteessa. Sitkeys on yksi parhaimmista ominaisuuksistani. Nauran paljon ja lujaa. Osaan nauraa jo itsellenikin.

Pulinat ystävien ja tuttujen kanssa on mukavia. Välillä kaipaan yksinoloa ja hiljaisuutta.

Punaviini maistuu ruuan kanssa ja ilman ruokaa. Kuohuviinikin maistuu. Joskus tilkkanen viskiä tai konjakkia tekee terää. Saunajuomaksi vettä tai olutta.

Punnerrukset ym. lihasharjoitukset kuuluvat luonnollisena osana meikäläisen treeniin. Kroppa on kaunis ja voi hyvin, kun lihakset ovat kunnossa. Pystyn punnertamaan jalat suorina n. 10-15 kertaa yhteen menoon ja sarja jatkuu polvet maassa. 

Luen mielelläni Aleksandr Pushkinia ja muita venäläisten klassikko-kirjailijoiden teoksia. Hemingwayta ja dekkareita on kertynyt myös kirjahyllyyn. Suurimpia nautintojani on syventyä hyvään kirjaan.

Jos haluat ottaa samanlaisen haasteen vastaan, ilmoita se kommentissa niin annan sinulle kirjaimen :).