Milano haastoi kivaan meemiin. Pitää kuvata maisema, jossa blogaa.

"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

Mulla on tällä hetkellä hiukan sekasortoinen blogimaisema, mutta tavallaan pidän tiettyyn rajaan saakka sekasorrosta joten ei haittaa pätkääkään. Lauantaiaamuna myrsky repäisi pihapuusta älyttömän suuren oksan. Harmin paikka, sillä komea hopeapaju pitää ehkä kaataa kokonaan repeämän takia. Suren sitä, koska pidän tästä suuresta puusta, joka on seissyt pihalla niin kauan kuin minä olen tässä asunut ja pitempääkin. Harmin paikka.

Edittiä 23.9. klo 18:00: Nämä kirjoitusvirheeni johtuvat läppärini näppäimistöstä. Ihan totta. En minä kirjoita noin väärin. Varsinkin tuplakirjainten kohdalla näppäimet eivät suostu tottelemaan ja kirjaimia jää välistä. Sorry. Yritän korjata kun huomaan typeriä tynkäsanoja, joista puuttuu kirjaimia. Läppärin vaihto olisi viisasta, mutta ei ole nyt varaa. Sitten kun on, ostan sellaisen, jossa on Vista!

Unohtui vielä mainita missä blogaan. Kotona suurimmaksi osaksi omalla läppärillä joko etu- tai takapihalle päin, riippuen fiiliksestä. Nämä näkymät ovat takapihalle, jossa nytkin näpyttelen. Kiva seurata noita tinttejä tuossa ikkunalaudalla. Joskus blogaan työkoneella.

924652.jpg

924651.jpg

924650.jpg

Ja ihan nenun edessä näkyy nyt tällaista:

924672.jpg

Haastan tähän meemiin mukaan: Deen, SimoninVarapygmin ja Hallattaren. Ja eiku kuvaamaan.