Ja minä kun luulin, että ei ole enää mitään huikeampaa kokemusta kuin Bluntin kainalo-kosketus. Elämä yllättää joskus ihan hurjana. Eilen sain kutsun saapua erääseen kuppilaan kuuntelemaan muutamaa bändiä. No Kiirastorstai Lepakkomiehessä kuulosti niin eksoottiselta, että minäpä menin sinne. Siellä olikin tungosta ja kuhinaa. Jengiä kuin pipoa. Tiivis tunnelma. Erikoista oli myös, että tuossa kapakissa sai polttaa takaosassa, missä stagekin on. Tuli ihan nostalginen olo kun tupakansavu kirveli silmissä. Poltin itsekin pari tupakkia ihan vanhojen aikojen kunniaksi.

Bändit alkoivat soittaa. Eka ja toka bändi soittivat punkkia. Ainakin siltä se kuulosti. Jalka alkoi vipattaa. Mutta kolmas bändi oli se yllätys. Lavalle tallusti nimittäin Elvis. Oikeastaan Kuollut Elvis. Kuolleeksi mieheksi, tyyppi heitti aika hyvän setin. Ja ihan issekseen. Tämmöistä kerrotaan tuosta yhden miehen hauta-bändistä.

Keikan päätyttyä Elvis käveli stagelta porukan sekaan. Mennessään mun ohi se kohotti rumpunsa ja rumutti sillä mun päätä hellästi. Oli aika outoa, että Kuollut Elvis rummutti meikäläisen päätä siinä ihan noin vaan. Noin 7-10 rummutusta sain päähäni. Heh. Semmoinen uusi kosketus tuli saatua sitten. Bluntin kainalo-kosketus tosiaan ei tunnu enää NIIN ihmeelliseltä, nyt kun on saanut koskettaa kuolleen Elviksen rumpua päällään. Onhan se nyt ihmeellistä ja ihanaa ja sopi jotenkin Kiirastorstain teemaan.

Jos pyöritte Oulussa, Porissa tai Hämeenlinnan suunnalla niin menkää nyt ihmeessä näkemään tämä metka mies.

1239378556_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tämän näköinen Elvis rummutti päätäni Lepakkomiehessä

Mutta se siitä. Tänään Katson tämän minisarjan. IMDB:ssä tuo on kylläkin toisella nimellä. Siellä kerrotaan, että tämä 2-osainen sarja on inspiroiva historiallinen draama. Kuulostaa hienolta. Pakko siis katsoa.

1239379489_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
"Pahan morsian" tänään klo 21, ykkösellä