Sain tarinahaasteen kolmelta henkilöltä: Marko, Iines ja Anna haastoivat minut seuraavaan juttuun:

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ja tarinan haasteblogista, ottamalla yksi virke kustakin. Haasta ne blogikirjoittajat tekemään oma tarinansa, joilta lainasit virkkeet, paitsi sitä joka sinut haastoi.

Tässä ne tarinat tulevat:

Eka tarina<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tänään nähdään jotain tosi jännää.  Veikkaustiskillä se tuskin olisi säilynyt enää montaakaan minuuttia. Eiköhän sitä ole jo tarpeeksi kauan peesattu kiirastulilla, pukinsarvilla ja vastaavilla. Kyseinen metallikappalehan oli peräisin tietokoneeni rikkinäisestä kuulokeliitännästä. En tajua miksi.

Kirjoitukset on urkittu Markolta, Arilta, Samilta, Hurinalta ja Johannalta (teidät on haastettu mukaan tähän siis, paitsi haastaja-Marko)

 

Toka tarina

Olet vitun tylsä. Tosin ei se ihan kauheasti tunnu kun lämpötila  on tänäänkin plus 10 - siis ulkona. Ei jätä kylmäksi, ei. Tällaisia kouluaineita sitä ennen vanhaan kirjoitettiin.

Tarina syntyi Iineksen, Piilomajan emännän, Milanon ja  Tanssivan harman pantterin lauseista. Teidät on haastettu (paitsi haastaja Iines)!

 

Kolmas tarina

Ihan vienosti vain ihmettelen, että on jotenkin käsittämätöntä, ettei jengillä ole parempaa tekemistä. Onneksi on tuo järvinäköala... Hmm, näistä aatoksista huomaa, että pärjäsin koko päivän pelkän aamiaisen ja parin eväsklementiinin voimalla. Jos Sinä niin ystävällisesti sallisit, söisin mieluusti vähän omia sanojani?!? 

Ja tämä tarina kehittyi Annan, Hallattaren, Sarkon ja Oh-show-tah hoi-ne-nen sanailuista. Teidätkin on haastettu mukaan tarinoimaan (paitsi hastaja Anna).