Ooh miten upea ilma oli tänään ihan aamusta asti. Viime päivinä olen ollut jo ihan lohduton, kun on ollut niin viiltävän kylmää. Joinakin päivänä on ihan sietämätön tuuli puhaltanut luihin ja ytimiin. Mutta tänään oli leudompaa. Kevään tuntua ilmassa ja nautin täydellä riemulla ulkoilmasta takki auki (kaulaliina vielä kaulassa).

Kävin ostoksilla Kampissa. Piti löytää palkintoja valokuvauskilpailun voittajille. Olen ollut järjestämässä kilpailua ja nyt on päästy siihen pisteeseen, että parhaat kuvat on äänestetty joka kategoriassa ja nyt ne pitäisi palkita. Palkinnot vain puuttuivat. Sorvitytön kanssa lähdimme etsimään sopivia palkintoja ja tämmöiset sitten ostettiin kolmelle voittajalle:

1240429110_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Palkintoa lähikuvassa

1240429139_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Marimekon aurinkoinen kassi, pirteä muistikirja ja veikeä kukkaro

Palkinnosta voitte päätellä, että voittajien joukossa ei ollut miehiä :D

Kävimme myös Punto Vistassa syömässä todella herkullista pastaa ja joimme punaviinilasilliset. Ihan terveydellisistä syistä. Punaviini tekee kuulemma hyvää (varsinkin) naisen luustolle. Mahtavaa! Seuraavan punaviinilasillisen juon Il Duettossa, Sähkötalossa. Huomisesta lähtien siellä on valokuvanäyttely. Kuvia Roomasta. Ihanaa.

Aurinkoa ihan kaikille!

ps. pitäisiköhän blogipohja muuttaa keväisemmäksi