• Olen nyt ollut vähän horroksessa jostakin syystä. En oikein tiedä mikä vaivaa, mutta kaikki on jotenkin yhdentekevää. Se on outo fiilis meikäläisellä. Ehkä mä olen vähän tylsistynyt...öö..äksöniä pitäisi kehitellä jostain. Mutta kun ei jaksa! Töissäkin on ollut melko hiljaista ja sairastelubuumi jatkuu. Toiset ovat jo toisella kierroksella.
  • Kävin kuvaamassa Kalliota sunnuntaina. Ei näkynyt oikein mitään mielenkiintoista. Pari kuvaa ehkä joutaa sinne Kaupunki Safari -kilpailuun, mutta petyin kuvasaaliiseeni...ja itseeni. Luulisi, että Kalliossa tapahtuu aina jotain jännää (syytän Kalliota tietenkin)! Ainoa mikä siellä liikkui oli jääpalloilijat Brahen kentällä ja sorsaparvi jäällä. Muutama hassu ihminen oli päiväkävelyllä ja muutama vielä hassumpi heilutteli jonkun näköistä kalastuvälinettä. Siima lensi komeasti. Huomasin taas, kuinka kipeasti tarvitsisin paremmat linssit kameraani. Pöh.
  • Eilen kun lähdin töistä, näin korkkuvia jäniksiä kerrostalon pihalla. Ne olivat varmaan citypupuja, sillä ne eivät häiriintyneet pahemmin spåran äänestä eivätkä meikäläisen höpinöistä. Juttelin niille aika kauan, mutta ne vain korkkuivat. Ehkäpä cityjänikset osaavat torkkua...?
  • Vaalit lähestyvät. Pitää alkaa tehdä valintoja. Mulla on yksi aika varma ehdokas, mutta käyn vaalikoneella tarkistamassa vielä pari seikkaa. Ja jos en osaa päättää, käytän tätä keinoa. Olishan ainakin joku tutunnäköinen tyyppi siellä Arkadianmäellä. Haha. No ehkä en valitsisi häntä kuitenkaan...ainakaan noilla kriteereillä! 
  • Tänään söin mansikkatäytekakkua ainakin kolme palaa. Ai että oli hyvää! Ai että! (lue tämä innostuneesti)
  • Ja nyt kyllä lähden salille puhkumaan. Ehkä hikoilu saa meikäläisen taas kiihkeämmäksi. Menen ehkä saunaankin.(lue tämä tarmokkaasti)
  • Ja missä se kevätvillitys oikein viipyy?!? (lue tämä Oikein Kiihkeästi)

(Olipas ihan pliisut ja tosimamot lyhyet, ja muka kiihkeät!! Laitetaan tämä nyt vielä sulkuihin että sopii tyyliin).

Edittiä klo 21.00: Puhkuminen sai mielen kyllä iloisemmaksi ja hymyilytti jo pari pikku jutskaa kotimatkalla. Koiralenkillä raitis ilma ilostutti lisää.

Paljastus: Syy, jonka vuoksi olen kai vähän nolohkolla tuulella on, että olin pikkuisen tuhma sunnuntaina. Se vähän nolostuttaa. Sain pyytää kahdelta ihmiseltä anteeksi. En aio kertoa mitä olen tehnyt. En! Joku raja sentään! (((häpeää-ääääääää)))