Jussit

Eilen katsoin Jussi-gaalan ja tänään Missikisat. Olihan nuo molemmat katsottava. Eniten Jusseja kahmi elokuva Musta jää. Se sai peräti 6 Jussia. Elokuva on mun katsomis-listalla. Samoin on elokuva Miehen työ. Täällä on kaikki voittajat. Katso myös André Wikströmin esittelyt voittajista.

Olen iloinen Outi Mäenpään puolesta. Minusta hän on hiton hyvä näyttelijä ja vaikuttaa myös hyvältä tyypiltä. Hänessä on paljon energiaa ja kosolti karismaa. Hyvä näyttelijä. Bravo Outi! Gaalassa jaettiin myös Betoni-Jussi elämäntyöstä. Sen sai Åke Lindman. Åkehan on sellainen järee äijä, joka ei turhia jaarittele. Ei oikein uskoisi, että hän on jo 8-kymppinen. Ansaittu kunnianosoitus oli tuo palkinto hänelle.

Jussi-gaalassa lauloi uusi kasvo, Chisu. No minulle hän on ainakin uusi kasvo. Sunnuntaina tuo kirkasääninen tyttö oli YLEX:nkin raadissa. Chisu tuntuu olevan oikein osaava ja sanavalmis nuori nainen. Ja mikä ääni. Kiinnostuin.  

Missit

Missikisat olivat tylsät. Hohhoijaa. Tässäkö nyt oli se uusi freessi ilme. Kauniita olivat nuo kaikki tytöt ja voittokolmikko oli ihan hyvä valinta. Se, oliko Satu sitten kaunein, en ota kantaa. Minusta kaikki tuon ikäiset nuoret naiset ovat kauniita. Lauluvieraana ollut Jenni Vartiainen olisi pärjännyt myös missimitelössä. Siinäpä vasta upea tyttö. 

Että onnea vaan kaikille voittajille.