Tänään ajattelin kokeilla sellaista kuvaustapaa, että istun samassa paikassa kameroineni pari tuntia ja otan kuvia sitä mukaa kun ympärillä tapahtuu jotain. Saa nähdä millainen kuvasarja syntyy. Tapahtuukohan mitään juuri silloin, kun odottaa että jotain tapahtuu. Riippuu varmaan missä istuu. Yritän ottaa siis ihmisistä kuvia. Toivottavasti kukaan ei tule lyömään mua tai heitä kameraani pusikkoon tai lätäkköön tai iske sitä kiveen tai asfalttiin. Haluaisin saada tunnelmallisia kuvia kuten sellaisia, joissa on kaikenlaisia ilmeitä ja jotain jännää. Tunnetta ja liikettä.

Huomenna menen kuvaamaan hautajaisiin. 

Sunnuntaina menen katsomaan nuoruuden idoliani, George Michaelia. Saa nähdä nouseeko nostalginen fiilis kosketusherkälle taajuudelle vai onko aika ajanut Georgen tylysti lyttyyn...tämä saa ainakin herkälle mielelle.

697593.jpg
Wham

Tuoliproggis saa nyt odottaa. Sitten kun ei sada, on hyvä levittää pensselit ja maalit ruohikolle ja alkaa sutia ja nikkaroida. Kuvia tulossa hassunnäköisistä tuoleista. Ennen ja jälkeen. Ainakin ennen. haha. Voi olla, että ne ovat vieläkin hassumman näköiset "uudistuksen" jälkeen...