• Tänään Angela siivoaa kaappeja (lue: heittää roinaa roskiin), eikä ole kovin innostunut kyseisestä tehtävästä. Angela on vähän ärtynyt.
  • Siivotessa Angela löysi hyvin ruman lauseen eräästä lehdestä ihailemastaan kirjailijasta: "Hemingway oli patologinen valehtelija, jolla oli tarve muovata itsestään myyttiä miesten miehenä, partavesimainosten armottomana oriina, suurriistan ja naisten kaatajana ja sotasankarina." (David Sandison kirjassaan Ernest Hemingway). Pyh, sellainenhan Papa oli! Mitäs sitten, vaikka vähän liioittelikin. En tiedä viitsinkö lukea kyseisen opuksen. "Papa Hemingway"-teoksen jäkeen se saattaa olla liian suuri järkytys tällaiselle Papa-fanille! Täällä myös mielenkiintoista H:sta.
  • Tänään Angela tekee vain punnerruksia ja käy korkeintaan lenkillä.
  • Eilen Angela kyläili systerin luona ja huomasi, että lapsuudenmuistot voivat vaihdella suuresti. Muistimme eri asioita lapsuudesta, ihan eri asioita...
  • Angela on miettinyt jo pitkään omaa käyttäytymistään ja päätynyt siihen tulokseen, että spontaanisuus miellyttää eniten. Angela miettii edelleen, miten omassa elämässä voisi säilyttää spontaanisuuden ja näin nauttia sen tuomista elämyksistä. Angela toivoo, että ei unohtaisi tätä oivallustaan.

333022.jpg
Hemingway (tästä kuvasta A ryhtyy rakentamaan kollaasia H:sta, kunhan ehtii. Hieno kuva Papasta...)

334179.jpg
Ja tässä kirjoituspöytä, jonka ääressä A voisi aloittaa kirjailijan uransa...jos olis niinku taitoja :D