Edit n. klo 23.50: Matka meni hyvin ja täällä Saimaalla on ihanat lumiset maisemat! Jiihaa. Kaunista. Pakkasta on ihan vähän, -2 astetta. Sisällä on vielä hrrrrr kylllmää, mutta uunit tohottavat täysillä. Lämmitin äsken karjalanpiirakoita puuhellalla ja ah kuinka tulivat rapeiksi. Ja kuten näette, sain internet-yhteyden tadaaa. Ette päässeet minusta eroon sittenkään. Huomenna tulevat vieraat ja ajot alkavat. Ja melkoinen tohina. Nyt painun sänkyyn ja luen hiukan Saatanaa. Mikä parasta: huomenna ei tarvitse herätä herätyskellon soittoon. Se on niin ihanaa.

Hyvää yötä blogikamut. Nukkukaa hyvin ja nähkää kauniita unia. Natinati.

Ah, mulla on kaksi lomapäivää; perjantai ja maanantai - pitkästä aikaa! Eli pidennetty viikonloppu. Lähden landelle lumisiin maisemiin. Kesäkoti on nyt hetken talvikotina.

Vieraitakin on tulossa. Paljon ihmisiä ja vielä enemmän koiria. Nuo koirat ovat kaikki huskyja. Tarkoituksena on kurvailla valjakoilla metsäteillä tai jäällä, syödä, juoda ja saunoa sekä rupatella mukavia. Varmaankin aika huskypitoisia juttuja siellä keskustelemme. Luulen, että meillä on oikein hauska viikonloppu koirineen päivineen. Ja koirat nauttivat täysin sydämin kun pääsevät tekemään sitä, mitä ne eniten maailmassa rakastavat. Vetämään.

Yritän kurkkia teidän kuulumisia täällä blogistanissa jos saan netin toimimaan, mutta en uskalla luvata ehdinkö itse kirjoittamaan mitään. Mutta eihän sitä tiedä vaikka ehtisinkin. Mutta jättäkää ihmeessä terkkuja!

Heippa ja ihanaa viikonloppua kaikille.

293983.jpg