Eilen istuin kidutuspenkissä. Taskujani kaiveltiin ja ronkittiin niin että veri vaan lensi. Ientaskuja meinaan. Mun on käytävä säännöllisesti hampilääkärissä hammaskiven vuoksi. Nyt oli jäänyt jo liian pitkä väli edellisestä kerrasta. Ja kun meikäläisellä sattuu olemaan aikas leveä hymy, kuten kuvasta näkyy, niin pakkohan ne hampaat on kunnossa pitää :D

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen saanut hammaskivenpoisto-kammon aikaisempien kokemusten takia. Aikoinaan kävin kaupungin hammaslääkärissä ja taso oli sen mukaista. Hammaskivi revittiin hammasväleistä ilman hellyyttä ja empatiaa. Se sattui ihan helv*sti. Kyyneleet vain lensivät silmäkulmista kun hammaskiveä kaivettiin voimalla ikenistä. Teki mieli huutaa ja parkua. Sain sitten siitä hyvästä melkeinpä fobian.

 

Rupesin etsiskelemään lempeää hoitoa. Nyt olen löytänyt hyvän hygienistin, enkä vaihda pois. Eilinen puhdistus oli vain häivähdys siitä aikaisemmasta kidutuksesta, mutta kun pahat kokemukset jäävät pitempään mieleen niin vieläkin olen kauhusta jäykkänä aina hammaslääkärin tuolissa, kun on kyse hammaskiven poistosta. Toivon, että nämä hyvät kokemukset rupeavat pikku hiljaa voittamaan pahat muistot ja lakkaan panikoimasta. Eilen lähdin (verestävässä) hymyssä ulos hammaslääkäristä, vaikka ikenet olivat hellinä.

 

Selvisin hengissä!

 

Paluumatkalla ohitin mielenkiintoisen putiikin. Nyrkkeilykauppa penteles! Poikkesin sisään katselemaan mitä siellä tarjoillaan. Seinällä oli muutama kuva. Parissa kuvassa nuori Ilkka "Danny" Lipsanen poseerasi nyrkkeilykuteissa, yhdessä kuvassa Jyrki "Jyräys" Hämäläinen rupatteli Muhammad Alin kanssa ja Amin Asikainen oli myös seinällä ikuistettuna. Dannyn show:hun on kuulemma kuulunut tuollainen nyrkkeilyaiheinen osuus joskus. En tiennytkään, että Danny on harrastanut nyrkkeilyä joskus nuoruudessaan.

 

Ostin sitten pari söpöä nyrkkeilyhanska-avaimenperää. Toisen (musta) annan nyrkkeilyopelle, kun täyttää kohta vuosia ja toisen (pinkki) pidän itse. Kiva putiikki. Hämeentiellä.

 

ps. Tuli tässä mieleen, että sopisin Batman-leffoihin Mrs. Jokeriksi JEAH ja mielellään kun Jokerina häärää Jack Nicholson :D

 

Edit klo 16: Hdcanis:n vinkistä otin vaarin ja löysin erään testin....ja kuinkas ollakaan:
1312405.jpg

Harley Quinn
You are the cute and adorable but extremely deadly, Harley Quinn. You can find a joke in any situtation and your heart belongs to Mr. J. The Joker, your lovable wacko.