Tämän päivän kohokohta oli maastolenkki Hauiksella. Voi että miten hyvä fiilis voi muuttua erinomaiseksi tuollaisen reissun jälkeen. Vaeltelimme golf-kentän teillä ja nautimme koko jengi olostamme. Matkan varrelta bongasimme jopa lehmiä, jotka olivat ulkona. Ne olivat niitä samanrotuisia kuin Miina Äkkijyrkällä on. Isoja lehmiä ja vasikoita oli siinä tien vieressä rivissä ihmettelemässä meitä ratsastajia. Hevosetkin hiukan ihmettelivät sarvipäitä, mutta eivät olleet kuitenkaan moksiskaan.

Kotiin tultuani lämmitin aattoillan herkkuruokaa, karjalanpaistia ja söin suurella ruokahalulla ison lautasellisen mureaa lihaa ja imellettyä perunalaatikkoa. Ah, mikä nautinto sekin.

Nyt vetäydyn telkkarin ääreen nauttimaan kauan odottamastani elokuvasta; Тихий дон (Hiljaa virtaa Don), ensimmäisestä osasta. Nuo kirjat odottavat myös kirjahyllyssä lukijaansa. Mutta ensin nautin elokuvasta. Tarina kiihkeästä Grigorista, kauniista Aksinjasta ja hurjista kasakoista. Ah

Edit leffan jälkeen: Miksei kovalevylle tallennus onnistu tekstyksen kanssa, prkl? Sain hienosti tallennuksen onnistumaan, mutta ilman tekstitystä. Lähettääkö YLE ohjelmat jotenkin väärässä muodossa, kun muilla kanavilla tekstitys onnistuu tallentaessa? Kuka tietää? Kertokaa mullekin.

Superärsyttävää!

1156784.jpg