Tänä aamuna heräsin onnellisena ja virkistyneenä, kuin uudestisyntyneenä. Näin kaunista unta, jossa oli ihmeellisen ihana ja rauhallinen tunnelma.

Unessa kutittelin vauvan pieniä pehmeitä jalkapohjia ja pidin sitä sylissä. Vauva ei ollut omani, mutta halusin pitää siitä erityisen hyvää huolta. Kävelin vauvan kanssa paikkaan, jossa oli kauniita tavaroita roikkumassa kuin torilla. Ne olivat ikään kuin elämän varrelta kerättyjä muistoja. Siellä oli ruskeakuvioinen verho, jonka olin itse tehnyt, vaaleansävyinen lyhty jne. Jossakin vaiheessa vauva muuttui pieneksi hauskannäköiseksi mäyräkoiraksi, jolle ei saanut syöttää mitään kuumaa! Äitinikin näkyi olevan mukana ja tuntematon mieshenkilö. Lapsi oli tämän mieshenkilön lapsi. Molemmilla oli vako leuassaan, joka on muuten periytyvä ominaisuus ;) Kaunis kaunis uni. Osaisipa vielä tulkita.

Unia pitäisikin ruveta kirjoittamaan muistiin. Nukun hyvin sikeästi, harvemmin unet jäävät mieleen. Jotkut unet ovat erittäin todellisen tuntuisia ja leijuvat mielessä pitkään niin kuin tänään. Nukkuminen on ihanaa.

261843.jpg
Unenomainen