No sapelin sohimisesta on hyvä siirtyä vähän naisellisempaan suuntaan.

Olen aina pitänyt kylpemisestä. Tällä hetkellä ei kotona ole perinteistä kylpyammetta. Aika harvoissa asunnoissa on nykyään amme, mikä on sääli. Toisaalta se on ymmärrettävää, sillä ekologisestihan on parempi käydä suihkussa ja suihkutella korkeintaan 10 minuuttia kerrallaan. Mutta ei kai ole kauhean väärin jos kesällä pari-kolme kertaa nauttii kylpyhetkestä moskiittoverkon alla. 

Vesielementti on ihana. Muistan kun lapsena kylvin kotona tuntikausia ja lilluin kuumassa vedessä autuaana. Yksi ystäväni kertoi jopa välillä nukahtaneensa kylpyyn ja heräsi, kun vesi oli jääkylmää. Mä en nyt sentään nukkunut siellä, mutta nautiskelin pitkään ja hartaasti. Kylpemisen jälkeen on raukea ja rauhaisa olo, niin muistelen.

Tämä ulkoammeeni rantautui kesäkotiin jo useita vuosia takaperin. Se on ystäväni vanha amme, joka oli menossa kaatikselle. Minä ajattelin, että jospa siitä jotain kehittäisi. Viime kesänä vasta nostin sen rannalle. Tänä vuonna maalaan ulkopinnan jotenkin maisemaan sopivaksi. Moskiittoverkkokin on jo valmiina.

Kävin eilen shoppaamassa tällaisia hemmottelutuotteita:

728146.jpg

täältä:

728147.jpg

Tässä iiiihanassa paketissa on tällaisia ylellisiä spa-tuotteita minikoossa:

SPA WISDOM MONOI MIRACLE OIL vartaloöljy
SPA WISDOM AFRICA SPA vartalobalsami
SPA WISDOM AFRICA SPA hunajavoi käsille ja jaloille
SPA WISDOM AFRICA SPA vartalosuolakuorinta - maan suolaa
SPA WISDOM DREAMBOAT maitokylpy
Lisäksi sain näytepakkauksen SPA WISDOM PLUNGE & PURIFY kylpyjauheesta. Voi hitsi, kyllä nyt kelpaa lillutella kylpyammeessa ja nautiskella näitten ihmetuotteiden tehosta, jotka puhdistavat, pehmentävät, hemmottelevat, kosteuttavat, kuorivat...oih miten ihoni suorastaan "ajelehtii autuaaseen kylpylämaailmaan". Näin ainakin Body Shopin lehdessä luvataan.

Kaikki on valmista. Enää puuttuu vain itse kylpijä!

Ja hei, ammeesta voi sitten vielä tehdä vaikka tämmöisen jos kyllästyy kylpemiseen ja veden lotraamiseen:

728273.jpg