Niin se kesä sitten tuli ja helteitäkin on jo ollut. Minulla nuo helteet menivät vähän ohi, koska olen ollut aika kiinni pennuissa ja toisaalta siitepölyt ovat aiheuttaneet paljon oireita. Ei tee mieli oikein lähteä ihmisten ilmoille silmät turvonneina...mutta tänään lähden vähän juhlimaan. Kesäjuliin.

Meillä on firman juhlat Valkosaaressa, jonne mennään pikku paatilla. Juhlat ovat kantri-henkiset joten hepeneissä ja korkkareissa ei nyt olla. Harmittaa kun ei ollut aikaa mennä ostamaan stetsonia tai seriffin tähteä rekvisiitaksi. Olen ihan cowgirl vaan hehe. Juhlien jälkeen on ollut puhetta kamujen kanssa että mentäisi jattkoille vielä Pata Ässään, kuuntelemaan Stadin parhaimmat Kara-Åket. Katsotaan nyt mitä tästä tulee...ja ulkona on suloinen kesäinen myrskynharmaa ilmakin. Pilvet ovet tummat ja raskaat; kohta sataa ja ehkä paukkuukin iloisesti. No, onpahan sähköinen tunnelma meillä siellä meren rannalla.

Pennut voivat paksusti ja ovat niin nöpöjä. Laitan kuvia ihan piakkoin. Kaikki ovat saaneet hyvän kodin ja emo on jo hiukan väsähtänyt pentujen ahneuteen. Keinoemokin on saanut valvoa öitä ja ollut silmät ristissä töissä, ihan niin kuin pienten lasten kanssa joskus on.

Mutta nyt kohennan meikkiäni ja lähden juhliin. Mukavaa oloa kaikille! Hey hey!