Mä näin viime yönä kamalan painajaisen. Heräsin yöllä siihen ja olin ihan järkyttynyt. Ja sekaisin. Painajainen voi tuntua karmean todelta.

Unen ja valveen rajamailla mietin, olinko laittanut ovet lukkoon ja samassa rupesin uneksimaan seuraavaa:

Kotiini hyökkäsi murtovarkaita keskellä yötä. Ajattelin siinä kauhuissani, että Jedi suojelee ja laittaa rosmot lihoiksi, kilon paloiksi. Oma urhea pelastajani. Yritin huutaa Jediä avuksi, mutta suustani ei tullut ääntäkään. En voinut puhua enkä huutaa. Suuni oli puuroutunut ja olin kuin mykkä. Kun sitten kauhealla vaivalla ja monen mutkan jälkeen (joita en muista enää) pääsin Jedin luokse, huomasin kauhukseni, että Rosmot olivat huumanneet tai myrkyttäneet Jedin. Se oli löysä kuin tiskirätti. Nostin sen syliini ja yritin päästä karkuun murtomiehiä. Jotenkin sitten lopulta kauhean seikkailun jälkeen sain hälytettyä apua ja uni loppui siihen. Herätessäni olin kauhusta jäykkänä pitkään. Olo oli kuin vaativan urheilusuorituksen jälkeen.

Kummallisinta tässä unessa oli se, että jotenkin ohjasin unta kamalilla ajatuksillani. Ehkä myös pystyin lopulta saamaan apuakin ajatuksen voimalla. Mutta olipa kumma uni!

Ensi yönä yritän nähdä romanttista unta, jossa on...no hitto, en muuten kerrokaan :D