Tinan pennut on nyt luovutettu ja ne ovat siirtyneet kiinteään ravintoon eli: kenkiin, sohvan reunoihin, tuolin jalkoihin, sormiin ja kaikkeen mitä nyt ikinä suuhunsa löytävät uusissa kodeissaan. Tina on kaivannut pentujaan yllättävän paljon. Se on koko ajan lähdössä hakemaan pentuja. Se katsoo suoraan silmiin, nostaa tassut syliin ja tönii: "Hei nyt lähdetään pentujen luokse!", se vinkuu vaativasti. 

Toivottavasti hormoonit alkavat pikku hiljaa tasaantua ja koiruus rauhoittua.

1215191.jpg
Uupunut Johnny uudessa kodissa

Aika raakaa tuo koirien elämä. Ensin pitää synnyttää lapsia ja sitten ne otetaan yhtä-äkkiä pois. Nyt saa nämä pentujutut muutenkin riittää omien koirien osalta. Sijoituskoira voi olla muuten ihan hyvä ajatus, mutta siihen liittyy tämmöisiä pakollisia toimenpiteitä. Onneksi ne asiat ovat nyt hoidettu ja koirat ovat nyt ikiomia. Lopullisesti.

Mulla on muutama kuva Tinan pennuista (7 vkon vanhoja), yritän saada niitä tänne blogiin. Yritän!

1215133.jpg
Tina nuorena narttuna

Turkulainen koiravitsi, joka löytyi täältä:

Turkkulaine kaveri lähti hommi Afrikka ja otti koiras mukka. Siäl ol paljo haisteltava ja nii siin sit kävi et koira hävis viirakko. Pia koira huamas, et leoparti havittel siit lounastas ja koira miätti hetke, mil hää saa ittes pelastettu. Niimpä koira keksis: Hää nappas jonku vanha luu maast, kääns selkäs leopartil ja juur ku leoparti ol hyäkkäämäs, koira sylkäs luum pois suustas ja sanos "Huh, huh, olipas paskammakune leoparti, onneks se o ny syäty". Leoparti kiitti onneas, ettei ollu ehtiny hypätä koiran kimppu ja lähti tiähesäs. Apina ol kuitenki puus ja näki koko tapaukse. Apina ajattel, et jos hää käräyttä ton koira valehtelemisest, hää voisis saara leopartist ystävä, eikä tää enä yrittäis syärä apina. Apina men kertoma leopartil, et kummotto koira ol tätä kusettanu. No leoparti tiätenki suuttus helkutimmoisest ja huus apinal "Hyppä mun selkkäsän nii pääses kattoma kummotto höynäyttäjäl käy". Koira näki leoparti juakseva apina seljäs hänt kohti. Sillo koira Kääns selkäs ja huus suurel äänel "Misä see saatana apina viippy. Määhä läheti sen hakema uut leopartti ainaki pual tuntti takaperi. Nälkähä täsä tule!" Tarinan opetus: Perssenualemine voi autta hetkeks, mut Taitava Paskanpuhuja selvii tilanttest ku tilanttest!

Ps. Jiihaa. Sain liput vielä Brucen heinäkuun konserttiin. Nyt on taas jotain iiihanaa mitä odotella.