Kerron teille kolme ihanaa asiaa, jotka ovat ilahduttaneet. On niitä vielä lisääkin, mutta tässä nyt kolme:

Eka ihana asia: Olen saanut kimppukaupalla virtuaalikukkia. Niitä on tullut Milanolta, IinekseltäLisbetiltä ja Abanalta. Kiitos teille ihanaiset! Blogini tuoksuu nyt kukkasilta. Näitä ilon kimppuja saisi lähettää eteenpäin iloa tuottaville blogisteille, mutta minä en pysty valitsemaan millään kymmentä teistä kaikista ihanista, iloa tuottavista ja mukavista blogaajista. Joten jaan ne kristillisesti KAIKILLE. Että olkaapa hyvä. Ottakaa tästä ja jakakaa eteenpäin :)

1210598.jpg 

Toinen iloinen asia: Nyt alkoi taas duunin jumpat ja minäkin pääsin taas vauhtiin. Tänään alkoi nimittäin pilates-tunnit, huomenna Hyvä olo -venytys ja torstaina kuntonyrkkeily. Ai että tuntui hyvältä se syvien vatsalihasten puristelu taas vaihteeksi. Olen ilmoittautunut noihin kolmeen jumppaan, mutta hyvä jos ehdin yhteenkin/viikko. Mutta onpahan nyt ainakin valinnanvaraa. Lauantaina afroa ja sunnuntaina (ainakin) ratsastusta. Plus lenkillä käyntiä...puuh

Kolmas ihana asia: Lähden perjantaina kolmen ystävättäreni kanssa makuretkelle. Ensin menemme leffaan ja sitten syömään. Leffavaihtoehtoja on kolme: tämä, tämä tai tämä. Leffan jälkeen porhallamme Kappeliin nauttimaan blineistä. Ah, kuinka mä rakastankaan blinejä (ja blininpäällisiä)! Kappelissa on tosiaan bliniviikot, joten sinne kannattaa mennä jos on blinit niinku herkkua.

Ihanaa viikkoa ihan kaikille!