Huomasin tänään töihin tullessani, että hatussani oli heinänkorsia eilisen tallireissun jäljiltä. Joku saattoi junassa sitä ihmetellä. Toisaalta. Systeri ei huomauttanut asiasta koko matkan aikana, vaikka rupattelimme siinä vastakkain istuen...onhan se vähän noloa kulkea heinähatussa Stadissa. On.

Työssä oli jotenkin tylsä päivä. Olen muutenkin ollut koko päivän aivan maanantai-tunnelmissa, vaikka nythän on jo tiistai. Näin ne pitkät pyhät sekoittavat pään. Kaiken lisäksi tein sen mokan taas, että työnsin autonavaimet väärään laukkuun. Siellä ne ovat treenikassissani ja kassi töissä. Jouduin menemään bussilla juna-asemalta kotiin. Bussi mateli melken kävelyvauhtia koko kolme kilsaa. Olisin pystynyt hyvin juoksemaan bussin rinnalla kotiin. Mutta en olis ehkä jaksanut koko matkaa juosta. Eräs entinen luokkatoverini vetäisi aina cooperintestissä vähintään kolme kilsaa. Itse pääsin ehkä korkeintaan 2400 m:iin parhaimmillani. Tuosta tytöstä tulikin kilpauimari ja myöhemmin triatlonisti. Häntä näki telkkarissakin kaikenmaailman kilpailuissa siihen aikaan..[pitää tallentaa välillä, äsken koko stoori hävisi taivaan tuuliin kun läppäri "hyytyi" kesken kaiken oudosti. prkl]..ei tuo tyttö kauheasti julkisuudesta välittänyt, mutta ainahan noita uusia, juuri julkisuuteen ponnahtaneita henkilöitä revitään kaikenmaailman hömpötyksiin mukaan - kansalle pitää saada huvia. You know. Siinä bussissa istuessani huomasin, että taivaanranta hehkui kauniin mutta kymänpunaisena. Se tietää sitä huomiseksi ennustettua supermyräkkää, järkeilin mielessäni. Talvi tulee viimein. 

Rukan matka senkun lähenee. Tänään sovimme, että starttaamme aikaisin lauantai-aamuna matkaan. 700 kilsaa on pitkä matka. Se vähän hirvittää. Onneksi auto on täynnä kuitenkin hyviä tyyppejä, joiden kanssa matka taittuu taatusti ihan mukavissa merkeissä. Eikä mun tarvitse ajaa! Alkaa jo vähän jännittää. Kipristelee vatsanpohjassa. Silleen kivasti. Pitäis alkaa jo pakata...inhoan pakkaamista! Vielä enemmän inhoan matkatavaroiden purkamista. 

Jos nyt saa vähän valittaa. 

Kuusamo
Papapapapaapapa
papapapapapaa
papapapaaaaa
Kuusamo
papapapapaapaaaaaaaa
Paapapaapapapapapaaa...

Mutta tämä ei olekaan SE biisi: