En sitten ikinä opi tekemään jouluostoksia ajoissa. Tänäkin vuonna pääsin nyt vasta ostoksille. Huhhuijaa. Mutta reissu olikin oilein antoisa ja juttelin monen ihmisen kanssa. Sokoksen näppäräsormiset paketoijat ovat oikein mukavia ja ehdittiin rupatella siinä pakettien käärimisprosessin ohessa paljonkin. Junassa juttelin ainakin kolmen ihmisen kanssa ja toivoteltiin jouluja juttutuokioiden päätteeksi. Monta hymyäkin näin. Ihmeiden aika ei ole siis ohi. Kaiken kiireen keskellä on lämpöä ja ystävällisyyttä.

Sokoksella ollessani alkoi hiukoa. En ehtinyt tänään duunissa syömään joten poikkesin kahvilaan haukkaamaan pientä suupalaa. Siellä näin kauhukseni oman kaksoisolentoni. Se oli jotenkin hämmentävää nähdä itsensä ikään kuin ulkopuolelta puhua pälpätttämässä jollekin tuntemattomalle. Tuli ihan outo olo. Kumma juttu, että niitä kaksoiolentoja on sitten oikeasti olemassa. Oletteko huomanneet?

Pakettisaldoni: CD, videopeli, Sophia Lorenin keittokirja, päiväpeitto, video, 2 hajuvettä, pehmosukat...ja itselleni ostin Johnnie Cash at San Quentin (Samin vinkki). Huomenna menen vielä pienelle kierrokselle. Sitten alkaa mun jouluni. Ja rauhani, toivon :)

309150.jpg