No nyt se sitten alkoi. Meikäläisen rääkkäminen nimittäin. Ensimmäinen piiskaus on ohi ja se tuntuu tietyissä paikoissa ihanasti. Huomenna tuntuu vielä paremmin ;) 

Löysin perille helposti. Kiki oli vielä piiskaamassa edellistä asiakastaan, kun astuin piinasaliin. Kävin pukuhuoneessa vaihtamassa sporttikuteet ja katsastin sivusilmällä paikkoja. Ihan kiva kuntosalimeininki täällä, saunakin löytyy. Vaatelokero saisi olla vähän isompi, mutta eihän sitä kaikkea saa, vaikka kuinka haluaisi. Salin puolella puuhaa ihan normaalin näköisiä ihmisiä - miehiä ja naisia. Ei ole mikään snobbailupaikka, hyvähyvä.

Treeni alkoi ja hiki virtasi melko nopeasti. Oli kuuma ja lihakset värisivät, kun siirryttiin laitteesta laitteeseen aika nopeassa tahdissa. Sykemittaria olisi tarvittu, sillä välillä tuntui jo hiukan tukalalta. Huomasin, että oli jo korkea aika palata salille. Keskityimme aika pitkälti pakaroihin ja jalkalihaksiin sekä olkapäät, vatsa ja selkä tietenkin. Tänään tunnen kivasti, että pakarat ovat olemassa, eh. Ensi kerralla suunnittelemme myös ruokavaliota. Aloitan myös liikuntapäiväkirjan, jota Kiki seuraa haukkana.

Näissä piinalaitteissa hikoilin: Crosstrainer, soutulaite, vatsalihaskone, sisä- ja ulkoreidet, selkäkone, veto taakse alataljassa, pakarakone, vartalonkiertokone, ojentajapunnerrus taljassa ja lopuksi kuntopyörä.

Kotona tunsin itseni väsyneeksi, mutta onnelliseksi. Fyysinen väsymys tuntuu hyvältä. Tänään työpaikan salille puurtamaan ja tästä se sitten lähtee tämä kehonmuokkaus.

Tällaiselta haluaisin näyttää, mutta tyydyn tähänkin.

329504.jpg
Kuva Flicr