Kohta pääsee taas ihmettelemään raketteja ja tekemään uuden vuoden lupauksia. Kylläpä aika rientää! Muistelen nyt hiukan vuotta 2008:

Heti alkuvuodesta sain nähdä ihanan Nightwishin livenä lavalla. Siitä jäi pitkäksi aikaa iloa sydämeen. Kävin myös toukokuussa näkemässä Kissin ihmeellisen lavashown ja yhden kerran pääsin festareillekin (Ankkarock). Musiikin suhteen oli siis erinomainen vuosi, mutta olisi se voinut olla parempikin.

2193132.jpg
Ankkarokissa

Tammikuussa kävin myös ystävien kanssa blinillä Kappelissa, mistä tuleekin mieleen, että se ilo pitäisi kokea uudelleen. Blinit ovat harvinaista herkkua kaikkine lisukkeineen ja tahtoisin nyt piakkoin maistella niitä herkkuja. namm

Helmikuussa koin erinomaisen teatterielämyksen, kun Saatana saapui Moskovaan mainion Vesa Vierikon hahmossa. Tänä vuonna olen ollut muutaman kerran teattereissa katsomassa Othelloa, Vihan Jumalaa ja Macbethia. Toivottavasti ensi vuosi tuo monta uutta teatterielämystä. Ainakin uusi vuosi alkaa lupaavasti sillä puksuttelen heti tammikuun lopussa junalla Turkuun kyynelehtimään Romeon ja Julian tragediaa. Sitä jo innolla odottelen.

Talvella ei ollut paljon lunta, mutta kun sitä oli niin ehdin tekemään lumiukon:

2193113.jpg
Lumiukko

Keskellä kesää Pimu ja Jedi saivat yllättäen rakkauslapsia. Pentujen hoito ja kasvattaminen oli iso mutta palkitseva työ. Nyt nuo pennut ovat jo yli puoli vuotiaita. Tässä minä poseeraan pienen mutta pippurisen nartun kanssa, joka oli pentueen pienin mutta kiipesi kaikkien porttien ja esteiden yli toisten jäädessä porttien taakse:

2192905.jpg
Angela ja Bella

Yritin löytää kuvaa, jossa olen koko karvaisen rakkauden ympäröimänä (tai oikeastaan alla), mutta en löydä sitä tähän hätään. Harmi.

Kesästä on jäänyt mieleen kesäjuhlat ja kantarellikeitto:

2193025.jpg
Kanttarellisoup

Syksystä taasen väikkyy mielessä pikkujoulujuhlat ja glögi sekä savukeholkki:

2193120.jpg
Smoke

Nyt siirryn keittiön puolelle maistelemaan erästä erikoisherkkua (kuva julkaistaan ensi vuonna).

 Hyvää ja metkujentäyteistä uutta vuotta ihan kaikille!