Olin tänään punttisalilla pitkästä aikaa. Illalla kävin vielä pulikoimassa siellä pienessä uimahallissa. Nyt tuntuu vähän siellä sun täällä merkkejä siitä, että tietyt lihakset ovat joutuneet töihin. En oikein tiedä miksi salille meno on tökkinyt. Tästä se nyt sit taas lähtee. Toivottavasti. Salitreenin jälkeen tulee hyvä olo. Niin kuin kaiken liikunnan jälkeen.

Uimahallissa oli taas vilskettä. Uimakoululaiset ja muut samat naamat näkyivät kuin viime viikollakin. Aikuiset uimarit ovat takuulla pikku-uimarien vanhempia. Tulevat sinne pulikoimaan sillä aikaa kun lapset saavat uimaoppia. Nuo pojat ja tyttöset uivat paljon paremmin kuin minä. He uivat Tarzania kuin vettä vaan. Harmittaa, kun en ole yhtä taitava. Vesijuoksua ja sammakkoa vaan menen. pah

Eräs hauska juttu tapahtui tässä lähiaikoina. Ajaessani kotiin eräänä iltana, Rock Radiosta kajahteli Nightwishin Bye Bye Beautiful. En ehtinyt kuunnella sitä loppuun; olin juuri saapunut pihaan. Laitoin radion kiinni ja nousin autosta. Seuraavana aamuna istuuduin taas autonrattiin ja aukaisin ensimmäisenä radion valmistautuen peruuttamaan autokatoksesta ulos. Radiosta ulvahti sama NW-biisi ja suunnilleen siitä kohtaa, mistä viimeksi sen olin katkaissut! Oli aika hauskanhassu tunne ja taisin ihan naurahtaa ääneen. Sattumaa tai ihmettä heti aamutuimaan. Ihan miten vaan.

Tässä se upeus teillekin kuultavaksi.

Harmittaa, kun en enää saanut lippuja Uudenvuodenpäivän konserttiin!