Taas on aika tehdä uuden vuoden lupauksia ja Uuden vuoden aattona kuuma tinat nakataan kylmään veteen, joita sitten analysoidaan viisaasti. Nämä traditiot ovat oikein hauskoja. Viime vuonna tein uuden vuoden lupauksen, että hellin itseäni enemmän ja matkustelen. Olen pitänyt lupauksen. Otin takaisin kaikki opiskeluvuosien aikana tekemättä jääneet matkat. Matkustelin Suomessa ja ulkomailla. Helliminenkin on onnistunut oikein hyvin. Mutta nyt alkaa kunnon rääkkääminen.

Olen nimittäin päättänyt jatkaa Personaltrainingia, jota kokeilin pari vuotta takaperin. Kiki alkaa rääkätä meikäläistä täällä ja potkii kropan huippukuntoon. Olen nimittäin ruvennut lipsumaan säännöllisestä ruumiinrääkkäämisestä nyt huolestuttavasti. Pilates, kuntonyrkkeily, ratsastus, lenkkeily ja kuntosali ovat jääneet työkiireiden alle liian monta kertaa. Nyt siitä tulee loppu! Viimeksi, kun Kiki potki persuksiin olivat tulokset ihmeellisiä. Kroppa muuttui silmissä. Tämä on kyllä kallista potkimista, mutta ajattelen sitä niin, että se on arvokas sijoitus itseeni.

Toinen lupaukseni on vähentää kapakkasavuttelua. Mulla on nimittäin paha tapa polttaa tupakkaa, heti kun otan pari olutta. Siitä savuttelusta on päästävä eroon. Muuten en polta ikinä missään. Mitä nyt joskus sikarin juhlissa.

Kolmas lupaukseni olkoon ruuanlaiton opettelu. En nauti kauheasti ruuanlaitosta, mutta haluaisin opetella tekemään uusia ruokia. Ja mieluummin ruuanlaittoa, kuin leipomista Yritän siis opetella.

Kas näin lupauksia tehdään. Eri asia on miten ne pidetään...raporttia tulossa.

318513.jpg
Kuva täältä