Ajatella jos saisi herätä aamuisin lempeästi ja rauhallisesti; pelästymättä ärrrrsyttävään kännykän mekaaniseen lauluun tai ärtymättä korviavihlovasta herästyskellon ärinästä. Saamatta sitä joka-aamuista paskahalvausta!

Vaan:

Mitä jos unennäkijän tajuntaan hiipisikin armeliaan hempeitä sulosointuja kuten hyväntahtoista, lempeää sammakonkurnutusta tai helisevää linnuluritusta. Nuo ihanaiset äänet saattaisivat nukkujan hellästi valvetilaan. Tai jos juuri nuo äänet eivät miellyttäisi uinujaa, voisi hän ratsastaa vaikka pehmeästi kohisevalla aallonharjalla unimaasta todellisuuteen.

Samaan aikaan:

Kultainen pehmeä valo lisääntyisi ja lisääntyisi hiljalleen levittyen ja voimistuen, kunnes makuuhuone olisi sitä tulvillaan. Lopulta tuo ihmeellinen aamuaurinko löytäisi hymyilevän nukkujan silmiin herättäen hänet vienosti. Hän heräisi virkistyneenä ja ennen kaikkea luonnollisesti uuteen päivään. Autuaan onnellisena aamun askareisiin, aamupunnerruksiin ja leauanvetoihin. Ah mikä ihanainen aamu!

Tämä saattaa olla mahdollista. Kas tällä tavalla.

Jos tuo ihmevempele saa minut rakastamaan aamuherätyksiä, on se totisesti hintansa väärtti. Onkohan kenelläkään käytännön kokemuksia tämmöisestä pehmoherättäjästä?