Soitin tänään toiselle systerilleni. Nuoremmalle. Vanhempi siskoni on oikeastaan puolisisko, mutta olen mieltänyt hänet aina omaksi siskokseni (vaikka hän lapsena rääkkäsi surutta meitä pikkusisko-parkoja). Mutta nyt siis juttelin nuoremman systerin kanssa, sillä minulla oli asiaa. Näin pari päivää sitten nimittäin äitiäni. Hän oli kireä ja jotenkin kummallinen. Olimme suunnitelleet lähteä äitini kanssa pienelle matkallekin syksyllä, mutta hän peruutti sen tylysti. Nyt tiedän syyn siihen. En voi kuitenkaan paljon auttaa asiaa, mutta ainakin ymmärrän ärtyneen käytöksen, enkä ota sitä itseeni. Joo.

Maksoin hetki sitten kasan laskuja verkkopankissa. Sen jälkeen tuli ihan vetelä olo. Istuuduin keittiön pöydän ääreen ja join kupposen kuumaa teetä ja tein oikein mahtavan herkkuleivän, jossa oli päällä kaikenlaista hyvää ja maukasta. Tee maistui oikein hyvältä ja rauhoitti mieltä. Taidan mennä tänään ajoissa nukkumaan.  Menen aamulla kampaajalle. Ehkä menen siistimään myös kulmakarvat. Mahdollisesti käyn myös kuvaamassa eduskuntatalon gerberat. Mutta en ole vielä varma. Onhan sekin ihme nähtävä. Kai.

Emporio on aloittanut kiinnostavan keskustelun IS:n keskustelussa. Lempiaiheestaan.  Emporion aloitus on pitkästä pitkästä aikaa tosiaan mielenkiintoinen ja piristävä keskusteluketju. Siellä on jauhettu viime aikoina vain tositv-sarjoista ja idolseista. Ei voisi vähempää kiinnostaa. Enemmän kiinnostavat elokuvat  ja filmistarat. Hyvä Emporio!