Suomi-neito 91 vee. Hieno sinivalkoinen itsenäinen Ladylandimme. Jeah. Tässä kotimaan kunniaksi yksi versio Sibeliuksen upeasta Finlandiasta:

Multa meni ohi tänä vuonna Linnan itsenäisyyspäivän vastaanotto kättelyseremonioineen päivineen. Lauantai-iltana samaan aikaan nimittäin käväisin ystäväni kanssa glögillä. Tänään oli sitten tarkoitus katsoa Maikkarin kooste siitä, mutta olin puoli tuntia myöhassä. Koko jonotusjutska oli jo mennyt. Voi hitto. Nyt en nähnyt Tanjaa, Annaa enkä Salea! Surkeus lisääntyi, kun kelasin lauantain juttuja ja ystävääni; suhteen päättyminen on raastavaa. Kaikkine shitteineen. Kuuntelijalla oli pala kurkussa ja on vieläkin.

Idolsia ehdin sentään katsoa, vaikka siinä ei ole enää mun suosikkia mukana. Mä kannustin kaikkien parjaamaa Kallea. Olen aina heikompien puolella ja Kalle sai minusta ihan kohtuuttoman paljon kritiikkiä. No enhän mä ole mikään musiikkiasiantuntija, mutta kyllä Kalle mielestäni osasi laulaa. Ehkä hän oli tuomareista ärsyttävä ja ylimielinen sitten. Minusta Kalle oli rehellinen rokkari ja todella sympaattinen poika. No näistä jäljellä olevista Idolseista voi kuka tahansa voittaa. Ovat todella tasavertaisia. Jokaisessa on omaa jännää viehätystä. Pete on loistava esiintyjä, joka antaa aina kaikkensa ja enemmänkin, Koop iskee upealla äänelläään, joka ihastuttaa monenikäikäisiä kuulijoita, Anna taas tulkitsee herkästi ja persoonallisesti eläytyen biisehinsä voimakkaasti. Kuka tahansa heistä voisi olla voittaja. Mutta. Niinhän siinä sitten kävi, että tuomareiden ylistämä Pete putosi. Hän tulee kyllä pärjäämään ilman Idols-titteliäkin...

Koopin "Elvistely" oli jotenkin tärähdyttävää. Hän kertoi lapsuudenkodin musiikkikaapista, josta löytyi yksi Elviksen kasetti. Sitä kasettia Koop-poika soitteli satoja kertoja ja opetteli englantia kirjoittamalla korvakuulosta sanoja paperille...niin minäkin tein!  

Hyvät naiset ja miehet. Elvis: