Tänään on valtakunnalinen liputuspäivä; Isänpäivä. Hyvää Isänpäivää kaikille isille ja isoisille ja isoisoisille jne.

Oivallisin lause tänään tuli pienen pojan suusta, jota haastateltiin aamun uutisissa. Pojalta kysyttiin mitä hänelle merkitsee Isänpäivä. Poika vastasi: "Pitää kunnioittaa isää niin kuin kuin isäkin kunnioittaa." Viisas poika! Kunnioituksen pitää olla kaksipuolista.

Viikon video on kaikille isille ja samalla omalle isälleni, joka ei ole kylläkään enää sitä kuulemassa täällä maan päällä. Tai mistä sitä tietää jos vaikka kuuleekin jollakin taajuudella ajatukseni ja tämän sävelmän.

Lena Horne tulkitsee Kappaleen My Heart Belongs To Daddy upeasti, herkullisesti, aistillisesti. Video ei ole  laadultaan paras mahdollinen, mutta valitsin hänet kuitenkin tällä kertaa, ohi itsensä Marilyn Monroen. Lena Horne on minusta aivan yhtä vaikuttava.

"Don't be afraid to feel as angry or as loving as you can, because when you feel nothing, it's just death."
-Lena Horne 

Edit klo 11.40: Unohdin sanoa, että tämä päivä 11.11. on mulle muutenkin merkityksellinen. Muistoissa on toinenkin värikäs herrasmies (Pentti), joka syntyi 11.11., hänen pojanpoikansa syntyi 11.11., hänen vaimonsa sekä poikapuolensa menehtyivät 11.11. - Maaginen päivä.