Alkuteksti: Mikä minuun on oikein mennyt, kun en osaa enää shopata! Kaikki shoppaukset menevät joko ihan myttyyn tai tulee hankittua tuotetta liian hätäseen. Ennen olin mestariluokan shoppaaja. yhyy

Varsinainen teksti: Lähdin eilen metsästämään sitä country-henkistä mekkoa jonka bongasin Me Naisista viikonloppuna. Mutta ei sitä samaa mekkoa löytynytkään niistä liikkeistä, jotka löysin netistä merkin perusteella. Tai ainakaan mekkoa ei ollut olemassakaan juuri semmoisena, jollaisena se esiteltiin lehden sivuilla. En ole ihan varma oliko mallikaan sama mutta värit eivät ainakaan täsmänneet. Myyjä tiesi kertoa, että joskus niitä vaatteita, joita lehdissä näkyy, ei ole ollenkaan myytävänä. Voiko se olla totta? Huijausta! Multa meni ainakin 22,3 minuuttia hukkaan elämästäni, kun juoksin mokoman olemattoman mekon perässä. Toisaalta mekon oston jälkeen olisi pitänyt löytää siihen sopivat gountrygirl-kengät. Ja sen jälkeen kenkiin sopiva laukku. Ja kenkiin ja laukkuun ja mekkoon sopiva takki...jne. jne.

Käväisin myös asematunnelin piskuisessa levykaupassa ostaisemassa Bob Dylanin uusimman albumin: Together Through Life (aikaa meni n. 2 min 53 sekuntia). Tämä oli sinänsä onnistunut ja mieleinen ostos, mutta bongasin toisessa alan liikkeessä eli Anttilassa heti perään tuplapakkauksen, jossa on kaksi cd:tä uutta Dylania (räpläsin tuplalevyä ainakin 4 minuuttia katkerana). Eikä hintaero ollut kuin kympin luokkaa. Tahtoisin nyt mieluummin sen tuplapakkauksen, mutta mitä järkeä on ostaa kahta samaa levyä! Kysyn vaan. Olen niin heräteostosupervoimainen että. Tämä sama moka mulle kävi muuten jo Madonnan Hard Candyn ostettuani. Että en siis oppinut mitään mokastani.

1242806883_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No anyways. Onnistunut ostos oli sen sijaan Rakkaudella Hynynen -pokkari. Ärrällä käydessäni Hynynen vinkkasi niin ihanasti silmää siinä pokkarin kannessa että pitihän tuo heti ostaa. Olen niin heikko nainen. Samalla ärrä-reissulla latasin myös aikaa matkakorttiin ettei tule sakkoja junissa tai ratikoissa. Siinäkään kaupantekotilanteessa ei ollut mitään ongelmaa...paitsi että pitäis hankkia uusi henkkari. Tämä mun viime vuosituhannella hankittu ajokortti on ihan säpäleinä. Hiukan hävetti koota ajokorttipalapeliä siinä ärrän tiskillä. Ja arvatkaa huokailiko takana jonottava tyyppi kuumasti niskan kautta korvaan.

1242807013_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jälkikirjoitus: No nyt huomasin, että tämän Hynysen rakkaus-kirjan saa myös äänikirjana, kirjailijan itsensä lukemana! että meni tämäkin ostos sitten uusiksi.

Jälkikirjoituksen jälkikirjoitus: Oho, ja nyt vasta huomasin senkin, että kirjan kannessa Hynysen takana makaa alaston nainen! Herranen aika. Miespuolinen olisi varmaan huomannut sen ensimmäisenä eikä itse kirjailija Hynysen silmäniskua tai ylipäätään koko Hynystä. 

********

Tänään menen kaikesta huolimatta parin tutun muodostamaa duo Sananjalkaa kuuntelemaan Flemarille. Hgin Kallioon. Pulmussa ahdas mutta tiukka tunnelma tiivistyy kun isä ja poika pääsevät vauhtiin huimaan. Tulkaa kaikki sinne, vaikka ette mahtuisikaan.