Joskus ihmisten suusta tulee herkullisa lauseita ja möläytyksiä. Harmittaa, kun ei ole kirjoittanut niitä heti ylös, sillä ne unohtuvat helposti. Muutaman muistan. Kerron ne tässä teillekin.

  • Siskoni oli soittanut miehelleen, mutta ei saanut häntä heti kiinni. Hetken kuluttua puhelin soi ja sisko vastasi hätäisesti puhelimeen olettaen, että se on oma aviomies: "Mä en voi nyt puhua, kun oon just menossa paskalle (anteeksi, mutta nän hän sen sanoi). Myöhemmin hän katsoi puhelimeen. Soitettu puhelu oli tullut jostain tuntemattomasta numerosta. Hän sai kohta tekstarin, jossa luki: Anteeksi, väärä numero.
  • Eräs tuttavani oli pikkupoikana kuulemma todella kiltti. Ei kyllä uskoisi, sillä kerran ruokapöydässä äitinsä kutsui poikaansa porsaaksi pöytätavoiltaan. Poika tokaisi: Tiedätsä mikä on porsaan äiti? Silloin oli pojan otettava jalat alle...
  • Eräs naisihminen vei autonsa korjattavaksi autokorjaamolle. Autonkorjaajat tutkailivat autoa ja sanoivat, että jäähdyttäjä on tukossa. Ok, sanoi tuo nainen. "Tarkistakaa myös syylari!"
  • Glassbolagenilla alkuaikona työskennellessäni, puhuin hieman rajoitetusti ruotsia. Kun vuorovastaava tuli päästämän tauolle vastasin usein ´egentligen´. Kunnes opin, että entligen on parempi sana siinä tilanteessa.