Tänä vuonna Angela on juonut jo monta lasillista glögiä. Terästettynä. Itsenäisyyspäivän iltana hörpin pari lasillista hehkuvaa, eilen kolme lasillista ja torstaina olen taas menossa glögille.

Perinteinen glögittelymme Marinen ja Donnan kanssa on siis taas kohta ajankohtainen. Seuraamme liittyy tällä kertaa upea, räiskyvä Miss Amazing (nimet muutettu). Muulla nimellä hänta ei voi kutsua, sillä hän on liioittelematta ihkaoikea kaunotar ja aina niin Chic (ei engl. kana!). Olen ajatellut varustautua terästettyyn juomahetkeemme asiallisesti; teräksen harmaaseen vartalonmyötäiseen villamekkoon, hopeanhohtoisiin kimallesukkahousuihin (sukkina ei ollut) ja mustiin nahkasaappaisiin. Vyötäröllä musta kiiltonahkavyö ja ranteessa iso hopearannekoru. Hmm. Muistutan keskiaikaista ritaria rengashaarniskassaan lähdössä töihin; miekkailemaan ja tappelemaan.

Oikeastaan semmoinen oikea rengaspanssari olisi aika makeen näköinen. Siitähän voisi tehdä vaikka joululahjoja: 

Mekko: Puetaan päälle pihdeillä auttaen ja alle tietty rengaspanssarinen korsetti ja mekon päälle paksu siveysvyö suurella lukolla! Ei sovellu kai ihan rokkaamiseen, kun on aikas raskas...
Sukat: Eivät kylläkään lämmitä, mutta taatusti ei ole kellään muulla!
Pannunalusta: Kaunis ja koristeellinen, uniikki!
Hieronta-alusta: Voi jäädä renkaanjäljet takapuoleen
Treenimatto: Jos ei ole vatsa- ja selkälihasliikkeet ennen tuntuneet missään niin nyt tuntuu!!
Siivilä: Ei tarvitse edes selittäää
Hattu: Kesäinen ja ilmava (ei siitä kyllä mitään hyötyä ole)
Meikkilaukku: Muotoutuu hienosti täyteen käsilaukkuun, mutta varottava etteivät kulmakynät yms. pääse renkaiden läpi putoilemaan
Puolustushanska: Jos joku tyyppi hyökkää kimppuun, teräshanska auttaa
Alusasu: Puetaan pihdeillä avustaen ja riittääkö sekään..? On taatusti virko olo koko päivän!
Smokki: Puetaan päälle pihdeillä avustaen.
Kravatti: Puetaan myös päälle pihdeillä, mutta se on oikean solmion solmimista ratkaisevasti helpompaa, eikä siten ole mikään este.
Bikinit: Kannattaa käyttämää pieniä renkaita jos on ujo :D 
Verhot: Näihin itämaiset kaavat soveltuvat mainiosti. Luultavasti kiinnitettävä erillisillä koukuilla kattoon, verhotangot tuskin kestävät.
Kaulapanta: Vain ihmisille!!!
Pussi: Rengaspanssarista saa aika hyvän pussin (esim. nopille), kun tekee pallon muotoisen kappaleen jossa on pyöreä aukko. Aukon ympäristön renkaiden läpi pujotetaan naru, josta vetämällä aukko saadaan suljettua.
Avainketjuja, koruja...keksikää lisää. 

Osa ideoista (smokista alkaen) ja ohjeet rengaspanssarin tekoon löytyivät täältä.

2132720.jpg
Kuva täältä