Sillä hetkellä kun tämä postaus lämähtää eetteriin, on meikäläinen nauttimassa saunanlauteilla tai porekylvyssä kuohuviinilasi kädessä. Aah että on ihanaa!

Tämä ylellisyys on nyt tämänkertainen Saunasiskojen saunaelämys. Käytössämme on kaksi saunaa, allastila, takkahuone ja osittain katettu kattoterassi. Eväinä kuohuvaa juomaa ja katkarapuleipää. Aah että on ihanaa!

Aurinko paistaa työhuoneeni ikkunasta suoraan silmiin. En anna sen häiritä vaan siirrän verhot syrjään ja nautin auringon valosta. 8. keroksesta on kiva tiirailla yli kattojen. Näkymä on huikea. Oikealla näkyy Lintsin Rinkeli, suoraan edessä näkyy pala merta. Usein ei kerkiä ikkunasta ulos katsomaan, mutta nyt juhlan kunniaksi.

368838.jpg
Kuva täältä

Edittiä keskiviikkona, saunan jälkeisenä päivänä: Nyt kun pääsin tähän ikkuna-aiheeseen, pitää kertoa, että kattosaunasta oli kivat city-näkymät. Toisesta saunasta näkyi Aleksis Kiven kadulle, toisesta taas vilkas katunäkymä Mäkelänkadun ja Hämeentien risteykseen. Hulppeat tilat ja hienot saunat miellyttivät saunasiskoja kovasti. Saunoissa oli hyvät mutta miellyttävät löylyt ja saunatilat olivat riittävät 50 saunojalle. Porekylvyssä joimme kuoharia ja nautimme olostamme. Napostelimme myös juomaan sopivia vaahtokarkkeja. Oikein mieleenpainuva elämys oli tämä. Paikkana Suomen Lääkäriliiton talo, Mäkelänkatu 2, 8. kerros. Suosittelen lämpimästi iloisille saunaporukoille.