295703.jpg

Astrologisia näkymiä skorpioneille

Tänään on niin kevyt ja hyvä fiilis, että ajattelin jatkaa kevyesti täällä blogissakin. Marko F:n sivuilta bongasin hauskan horoskoopin. Meillä jokaisella on heikkoutemme, minulla on horoskoopit. Hitsi, pitäähän sitä nyt jollakin alueella saada hupsutella!

Horoskooppeja löytyy joka lähtöön, mistä niistä tietää mikä on se oikea! Pistetäänpäs skorpparille muutama ennuste ja katsotaan penteles toteutuuko mikään. Tällaisia visioita ovat astrologit kaavailleet skorppari-paroille:


Skorpioni 
(24.10.-22.11.)

Joulukuun alku on ladattu arkirutiineilla ja kotielämään liittyvillä askareilla. Siksi Afroditen tarha ei kuki, mutta ei se kuollutkaan ole. Hiljaiseloa, mutta se saattaa tehdä sinulle vain hyvää. Kuun lopulla vireystasosi nousee kertaheitolla, sillä rakkauden planeetta Venus saapuu hyvään asemaan merkkiisi nähden .Työelämäsi on melko tasaista, selviät rutiinilla. Joku voi tarvita apuasi, anna sitä. Taloudessasi minkäänlaisia suuria muutoksia ei ole näköpiirissä.

Skorpparien myrkyt ovat vähissä. Piikit ovat tyhjät. Ja myrkkyä ei nyt edes tarvita. Jokainen itseään kunnioittava skorpioni lähtee jouluksi Goalle (välttäkää vaakoja; he ovat aivan liian laimeaa seuraa teille rakkaat eläinradan Sokrateet). Nimittäin Goa on nyt avain ihan kaikkeen. Pakkaa mukaan intiimisavetteja / konduumeja, sillä Goalla kohtaat elämäsi rakkauden. Ja aivan oikein, aivan oikein. Rakkauteen kuuluu seksi. Aivan kuten Omar-karamelli on valmistettu parhaasta kermasta, niin myös skorpionin seksuaalisuus on…

PS. Leijonat käyvät nyt skorppareihin aivan kuumina. Eikä ihme.

Mentalwear - epäluuloille kenkää

***

Vauhtisi tasaantuu huomattavasti viime kuuhun verrattuna ja moni ensin niin hyvältä vaikuttanut idea törmää ongelmien muuriin. Mikäli uskalsit laittaa kunnolla tuulemaan, niin hommat kyllä luistavat edelleen, mutta mikään vastenmieliseltä tuntuva tekeminen ei etene millään ilveellä. Moni Skorpioni tulee yllättymään siitä, että moni niin mahdottoman hyvältä vaikuttanut mahdollisuus nypätään äkkiä kokonaan pois ulottuvilta joulukuun aikana. Tällaisessa tapauksessa sytytys on myöhäisellä ja siitä voi syyttää vain itseään. Jatkossa kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Nicehouse

***

Skorpionia saattaa riivata materiaalinen kunnianhimo, joka ei ainoastaan saa ostamaan suuria lahjoja ja kestitsemään ylenpalttisesti vieraita, vaan se voi ulottua myös suurempiin asioihin. Haluat täyttää mahasi laadukkaasti tai hankit itsellesi jotain suurellista, joka tuntuu pitkään jälkikäteenkin Tarvitset elämääsi lisää tukevuutta ja materiaalista varmuutta ja jatkuvuutta. Voit tehdä töitäkin tavallista enemmän ja viihdyt ylitöissä. Sinulla voi olla selviä tavoitteita, hankintoja, joita aiot tehdä muutenkin kuin vain pukinkonttiin laittaaksesi. Iso ostos voi kangastella mielessäsi tai elämänlaadun konkreettinen parannus kotona. Joka tapauksessa ajattelet enimmäkseen itseäsi ja omaa mukavuuttasi. Erityisesti 9.-11.12 olet kyvykäs tekemään nopeita päätöksiä ja voit spontaanisti ratkaista asioita, jotka ovat jääneet roikkumaan. Sinulla on kiihkeä, kriittinen mieli silloin käytössäsi ja voit heittää murhaavia lausuntoja ihmisistä, jotka puheet myöhemmin palautuvat. Koet ehkä konkreettisesti miten raha on valtaa ja mitä enemmän on edellistä, sitä enemmän on myös jälkimmäistä. Yksinkertainen yhtälö voi näyttää houkuttelevalta, mutta johtopäätöksesi voi olla liian yksipuinen.

horoskooppi.com

Ja vielä kiinalainen näkemys Tiikerille:

Joulukuussa tiikeri voi rentoutua koko vuoden kestäneestä ponnistelusta. Tukea näyttää olevan tarjolla sen verran, että tiikerille ominaisen puolustautumisen voi nyt hetkeksi heittää syrjään ja nauttia rentoutuneesti jouluvalojen loisteesta. Sinut on selvästi hyväksytty ja hyväksi havaittu niissä kuvioissa ja tavoitteissa, joihin päästäksesi olet tehnyt kovasti työtä vuoden aikana. Naispuolisille tiikereille saattaa tulla romanttisia tarjouksia, joita kannattaa harkita sen mukaan, miten sitoutunut olet tällä hetkellä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Mandalatalo

Että tällainen joulukuu on meikäläisellä tiedossa. Hyvää joulukuuta kaikille aurinkomerkeille!

295693.jpg