Täällä Blogistaniassa on pari blogaajaa paljastanut itsensä joko osittain tai kokonaan julkaisemalla kuvansa blogissaan. Minäkin nyt sitten heti matkin ja julkaisin kuvani. Kuvassa syötän oikeasti puluja Venetsian Pyhän Markuksen torilla. Sotkin kuvaa hieman ja muutin sen mustavalkoiseksi. Minusta on tosi vähän kuvia. Voin sanoa vilpittömästi, että yleensä ne ovat ihan kauheita. Tämä on melko siedettävä. Olen ehdottomasti mieluumin kameran takana.

*****

Pitäisi aina nousta heti, kun ekan kerran herää aamulla. Nyt kävi nimittäin niin, että menin n. 6.30 takaisin sänkyyn "lepäämään" ja tietenkin nukahdin autuaallisesti. Näin unta, että olin lähdössä töihin ja kello näytti 13.30! Hupsista ajattelin, olenpas vähän myöhässä..uni jatkuu vielä jonkin aikaa..etsin sopivaa kulkuneuvoa miten pääsisi nopeimmin töihin..sitten herään ja kello on jo yli 8. Onneksi aamulla ei ollut palavereja. Onneksi on joustava työaika.

*****

Tänään sain tehtyä töissä yhden suuren työn valmiiksi. Projekti jatkuu, mutta suuritöinen osuus on tehty. Tämä projekti vie kyllä mehut, mutta on ollut mielenkiintoinen ja haastava.

*****

Huomenna on sitten ekat pikkujoulukekkerit. Niinhän siinä sitten kävi, että minulle nakitettiin näytelmän ym. "parhaiden palojen" videokuvaaminen. Ja vielä viime hetkellä. Miksi en osaa sanoa EI?? No, ne paukut pitää sitten napsia kuvauksen jälkeen ettei tule huojuvaa kuvaa...ja juuri tuli viesti, että viimeinen kuvaus on vasta klo 22! Toivottavasti en hukkaa kameraa...

*****

Kohta ampaisen leffaan katsomaan Daniel Craigia eli Casino Royalea eli uusinta Bondia. Eva Greeniäkin on kehuttu, että olisi jopa yksi parhaimmista Bond-tytöistä. Muutenkin leffan arvosteluista voisi päätellä, että en tule pettymään. Saapas nähdä sitten.

*****