Vielä vuosi sitten olin autuaan tietämätön meemien olemassaolosta. Tässä blogailun ohessa päähäni on vaivihkaa kehittynyt jonkinlainen aivolisuke, sillä päähäni pälkähtelee jatkuvasti uusia meeminpoikasia. (Pitäisikö olla pikkuisen huolissaan?) Kutsuttakoon tuota lisuketta vaikka Meemiläksi tai Meemihautomoksi. Nyt Meemiläni pukkaa taas meemitulokasta, jota ei voi kerta kaikkiaan pidätellä.

Asiaan.

En ole varmaan ainoa ihmispoloinen, joka ihmettelee tässä maailmankaikkeudessa erilaisia asioita saamatta koskaan järkevää tai edes järjetöntä vastausta. Joskus tapahtuu tosi kummia asioita. Ihan käsittämättömiä. 

1. Ihmetys

Ihmettelen suuresti sellaista outoa ilmiötä, miksi jokin vempain menee rikki sillä aikaa kun se on käyttämättä! Eilen, kun keitin kahvia, kahvinkeitin toimi ihan moitteettomasti. Mutta mitä ihmettä sille tapahtui yön aikana? Se oli kerta kaikkiaan mennyt hajalle ihan yhtä äkkiä, sillä aamulla ei enää kahvia tirsunut pisaraakaan kannuun! Miten laite voi mennä rikki, kun sitä ei kukaan käytä?! Pyykinpesukoneellekin on tyypillistä mäjähtää salakavalasti yön aikana. Tosi outoa. En käsitä. Luulisi, että rikkimenevä kone ääntelee käytettäessä epäilyttävästi kuten kriiikksskräää tai vvrruuuuummkhkhkh tai phutjkhpkuhköh...riippuen nyt mikä sille on outoa ääntä (esim. kahvikone on huono esimerkki, sillä sehän ääntelee oikeasti tosi oudosti jos oikein tarkkaan kuuntelee). Rikkiaikovan laitteen pitäisi siis vähintäänkin käyttäytyä arveluttavasti eli epätyypillisesti kuten täristä, hytistä, klonksua, pihistä, puhista tai jotain mikä nyt on sille omituista käytöstä ja SITTEN vasta mennä rikki. Olisi reilumpaa. Vinkki + Poks. Mutta ei. Ne haluavat mennä rikki heti kun selkänsä kääntää. Tosi outoja vehkeitä.

2. Ihmetys

Ihmetyksen aihe on aina ollut myös se, miksi kaikki bussit liikkuvat yhtä aikaa, peräkkäin, jonossa, sumpussa? Kaikki bussit huristavat peräkkäin pysäkin ohi ja sitten ei yhtäkään piiiiiitkään aikaan. Miksi? Sitäkö se joukkoliikenne tarkoittaa? Ovatko bussit muka lauma-autoja? Tai bussikuskit laumasieluja? Jos juoksen bussipysäkille hikipäässä kauheassa stressissä niin eiköhän mun ohi aja iloisesti n. kymmenen bussia. Pysäkille päästyäni katu on hipihiljainen ja bussiton. Joukkoliikenneterrorismia!

3. Ihmetys

Eräs varsin outo ilmiö liittyy tavallisilta, harmittomilta vaikuttaviin kuulakärkikyniin. Ooivoi. Kuulakärkikyniin ei ole kuitenkaan luottamista. Varsinkaan pallograafeihin. Ehei. Nepäs ovat varsinaisia oveluuksia. Olen nimittäin  hankkinut itselleni lukemattomia hienoja pallograaffi-kuulkärkikyniä. Pidän niistä, koska niillä on hyvä kirjoittaa (olen myös vähän kynähullu). Kaikki nuo pallopäät häviävät kuitenkin about kuukauden kuluttua. En ymmärrä mihin mun pallograafikuulakärkikynäni oikein livistävät. Nyt olen hankkinut varmuuden vuoksi kaksi pallograafia yhtä aikaa. Seuraan silmä tarkkana niiden liikehdintää. Olen kuin kynähaukka, jonka silmät ovat tarkat ja kirkkaat. Kynähaukan pääkin kääntyy 360 astetta kumpaankin suuntaan. Hähää nyt ette kyllä karkaa! Tai muuten pitää taas hankkia uusi pallopää.

Mikä outo ilmiö/asia sinua ihmetyttää? Kerro ihmeessä. Anna tulla vaan. Se helpottaa. Tämä meemi on samalla myös vastausmeemi. Jos nimittäin keksit vastauksen toisen lähettämään ihmetykseen olisi suotavaa jos kirjoittaisit senkin näkyviin. Thanks.

624781.jpg