Hassuja sattumuksia:

Pari päivää takaperin katsoin duunikalenterista, että aamulla on koulutusta. Tapani mukaan tulin töihin viime tipassa ja juoksin pää kolmantena jalkana kalenterissa mainittuun kokoushuoneeseen. Huoneen ovi oli kiinni. Tempaisin oven auki ja mutisin anteeksipyynnön kouluttajalle, kahmaisin koulutusmateriaalin sivupöydältä ja istahdin lähimpään tuoliin, joka oli vapaana. Ihmettelin materiaalia. Kouluttajakin oli ihan oudon näköinen. Katselin sitten ympärilleni. Ihan outoja ihmisiä! Tajusin samassa hetkessä, että olin öh ihan väärässä tilaisuudessa. Hipsin nolona ulos, varmaan vähän ihmettelivät. Katsoin tarkemmin sähköposteja ja ilmeni, että sinä päivänä ei ollut ollenkaan koulutusta.

Loistava päivä:

En tiedä kehtaanko kertoa, mutta olen nähnyt pari yötä sitten toistakin "unohtumatonta" unta. Näin nimittäin unta ulosteesta, selvästä kakasta siis! Unessa kotini lattialla oli monta kunnon kakkakasaa! Niitä oli paljon ja joka puolella. Kyllä aamulla nauratti ja jäin pohtimaan taas mitä ihmettä päässäni oikein liikkuu nykyään, kun näen ihan paskaunia. Muistan lukeneeni joskus unikirjasta, että tuollainen uni voisi merkitä puhdasta rahaa. Jaa-a, mistähän sitä rahaa nyt tulisi, kun en lottoa, enkä muutenkaan uhkapelaa, ei ole rikkaita sukulaisia ja muutenkin tuntuu mahdottomalta ajatukselta ylimääräinen raha. No tänään sain sitten vastauksen. 

Viime aikoina, oikeastaan jo aika pitkään on työssä ollut kova kiire ja välillä on ollut melko tukalaakin, kun on joutunut hoitamaan monia asioita rinnakkain ja kireässä aikataulussa. Olen ollut ihan puhki, mutta pidän työstäni ja teen mukisematta mitä pitää tehdä. Projekti on vienyt kyllä kaikki mehut välillä, mutta työkaverit ovat ihania ja se auttaa jaksamaan. Välillä en ole ehtinyt edes ruokatunnille, kun on mukamas niin kiire...

Tänä aamuna pomoni tupsahti huoneeseeni ja laittoi oven kiinni perässään. Mitä ihmetä ajattelin ja karhea pala ehti jo nousta kurkkuuni. Esinaiseni ei aikaillut ja sanoi, että nyt on iloisia uutisia; "olet saamassa kannustuslisän seuraavaan palkkaasi" ja hän on laittamassa perusteluja ylemmälle taholle. Olin ihan mykistynyt. Olen kyllä saanut sanallistakin kiitosta, mutta eihän palkallinen lisä tee koskaan pahaa. Myöhemmin pomoni lähetti kannustinpalkkion perustelut minullekin. Olin liikuttunut ja kiitollinen. Ne olivat kauniita sanoja.

Tätä se paskauni siis tiesi :D

270701.jpg
Kuva on täältä