Puhuimme juuri eräässä kokouksessa riskienhallintaan liittyvistä asioista. Keskustelua nousi mm. varahenkilöiden määrittelyn tärkeydestä. Meillä on aika hyvin määritelty nämä varahenkilöt ja työparit, mutta mitäs sitten, kun työpari kaatuu vatsaflunssaan ja varahenkilö perässä? Nyt nimittäin taitaa käydä juuri sillä tavalla.

Sain tänä aamuna tiedon, että eräs työtehtävä lankeaa vastuulleni, sillä henkilö joka on sitä pääasiallisesti hoitanut, on ankarassa vatsataudissa - ilmeisesti monta päivää poissa. Minä olen tehtävässä varahenkilönä ja hoitanut tämän tärkeän, prioriteetiltaan kaiken edelle menevän tehtävän n. kaksi vuotta sitten viimeksi! Pomo sanoi, että parasta ruveta sulattelemaan asiaa nyt ja huomenna sitten käydä kimppuun. Koko päivä siinä menee. Kaiken muun työn edelle. Jooh. 

Ja nyt vähän tuntuu vatsassa oudolta...mitä jos nyt sairastun itsekin? Mulla EI OLE varahenkilöä! Tuntuu kiusalliselta ja tunnen olevani petturi jos nyt sairastun. Voiko vatsataudin kieltäää tulemasta? Tule vasta parin päivän kuluttua jos nyt on pakko tulla!

Olen surrut tänään myös Kirkaa. Kirill Babitzin on ollut aina yksi suomalaisista suosikkilaulajistani. Hänelle ei löydy varahenkilöä, mistään. Se on jotenkin käsittämätöntä, että hän on kuollut. Ihan kuin olisi jokin karkea pila koko järkyttävä uutinen! Kirkan Hetki lyö 1967-1997 -juhla-albumi on onneksi hyllyssäni. Pienenä lohdutuksena.

370431.jpg

370439.jpg

370440.jpg
R.I.P Kirka! Nyyh.