Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille näin ens alkuun. Itsenäisellä Suomella on tänään 90-vuotispäivä. Kunnioitettavaa.

Eilen olin tuttavan pojan lakkiaisissa. Oli paljon hyvää syötävää ja juotavaa. Vieraita oli koko salillinen. Poika jonka lakkiaisia vietettiin, loisti päätä pitempänä vieraiden joukossa. Poika on venähtänyt pituutta vielä tämän vuoden aikana huimasti. Pojan sisko on hyvin musikaalinen. Hänen fonisoittoaan menen kuuntelemaan ensi viikon perjantaina paikkakuntani kirkkoon. Tämän tutun perheen sukulaisiin kuului myös jazz-muusikko Herbert Katz, joka kuoli viime lauantaina 80-vuotiaana. Hänen veljensä tunsin henkilökohtaisesti. Nyt he molemmat soittelevat taivaallisessa orkesterissa, jazzia varmaankin. Tuolla juhlissa oli myös muusikko Kisu Järnström. En ole aikoihin häntä missään nähnytkään. Kisu oli vanhentunut ja harmaantunut. Onhan siitä jo kauan, kun Kisu lauloi mm. juustolauluansa.

No tänään sitten näin Tinan pennut. Pennut ovat nyt hiukan vajaa kaksiviikkoisia. Niitä oli neljä kappaletta; kaksi narttua ja kaksi urosta. Kaikki pennut olivat aivan erikokoisia. Yksi valtava jättiläispoika, kaksi normaalikokoista ja yksi pikkuinen narttu, jota kasvattaja syöttää neljän tunnein välein. Pikkuinen on kuitenkin hyvin elämänhaluinen ja vahva, vaikka on ihan sirppu. Tina hoiti pentujaan hellästi ja pontevasti. Se oli selvästi ylpeä pennuistaan.

1114141.jpg
Tässä Tinushka imettää nelosiaan.

Kuvia on pian tulossa. Nyt en vielä jaksanut niitä alkaa purkaa. Nyt rupean seuraamaan linnanjuhlia ja pukuglamouria. Tanja Saarela oli ainakin säihkyvän kaunis punaisessa juhlapuvussaan. Huomenna kerron kuka oli kaunein ja kuka kamalin...vaikka lehdethän pursuavat näitä juhlia seuraavat pari viikkoa ainakin. Eilen muuten bongasin Kaija Kärkisen kampaamossa. Hän oli tuossa äsken kättelyvuorossa hienossa juhlakampauksessaan... 

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ SIIS KAIKILLE!