Hei, minähän olen innostunut taas. Kirjoittamaan. Jostain syystä sormet hakeutuvat kuin itsestään näppäimistölle taikomaan lauseita ja virkkeitä. Ei kylläkään kovin korkealentoisia, mutta kuitenkin.

Ilouutinen. Olen sitten menossa Ms. Madonnan Sticky and Sweet -kiertueen konserttiin Jätkäsaareen.

Sain nimittäin vahvistuksen asiasta postilokerooni:

"Kiitos "Angela The Lady is The Champ" ostoksestasi meillä eventim.fi. Olemme tänään lähettäneet sinulle lipputilauksesi (tässä kohtaa varausnumero) kirjeitse. Posti toimittaa lähetyksen seuraavien päivien kuluessa postilaatikkoosi."

Liput ovat C-katsomoon kylläkin. Mutta kuitenkin. Vihdoinkin se on totta. Ihmeellistä ja Ihanaa nähdä Madonna elävänä..tai no ainakin olla fiiliksessa mukana vaikkei nyt näkisikään kuin kärpäsen kokoisen Madonnan jossakin siellä kaukana heilumassa.

Olen siis todellakin menossa Madonnan konserttiin! Jippiiaijjee.

No sitten toinen ilonaihe on se, kun pääsen näkemään eräät hauskat äijät eli Lapinlahden Linnut livenä niin ikään. Niitä herroja on kiva mennä katsomaan. Pelkäänpä pahoin, että ukot naurattavat multa vatsan kipeäksi. Ja sekoittavat pääni jos tuohon on uskomista:

"-Väliajalla on tarjolla sahtia, lupaavat yhtyeen jäsenet. -Show´mme on todellakin uutta Suomessa ja jäljitelmiä on syytä varoa, he kuvaavat koko perheelle sopivaa esitystään."

Jepulis.


Lapinlahden Linnut on esiintynyt 26 elinvuotensa aikana monessa eri kokoonpanossa. Nyt yhtye kiertää kahdeksan jäsenensä voimin joukkueella: Mikko Kivinen, Markku Toikka, Tapio Liinoja, Timo Eränkö, Matti Jaaranen, Hannu Lemola, Puka Oinonen ja Jussi Liski.

Ps. En ole ihan varma, olenko pikkuisen kipeähkö tällä hetkellä. Olo on jotenkin tuhruinen, paksuhko ja pöhökäs. Tiedätttehän tunteen. Ei ole oikein hyvä olo, mutta ei tarpeeksi huonokaan jäämään kotiin lepäämään. Tämmöiset olotilat ovat ärsyttäviä.

Kerta kaikkiaan.

pss. Olen aina miettinyt, että mitähän ne konnarit aina oikein puuhaavat siellä oven takana.

psss. Yhtenä aamuna Radio Rokissa luettiin Heikelä-Linnanahde Korporaatiosta annettuja palautteita. Yksi meni jotenkin näin: "Lapualla ei Korporaatiota kuuntele kukaan. Olette ihan paskoja." Sika-Harri niitä luki ja minä tirskahtelin autossani...olen ihan koukussa Korporaatioon!